Supergirl'de Superman'i canlandıracak isim belli oldu

İkinci sezonda kırmızı pelerini kim giyecek?

Volkan Küçükel
17 Haziran 2016 - 14:54
Magazin

Çok değil 10 gün kadar önce Supergirl'de şimdiye kadar yüzünü göremediğimiz ya da flashback sahnelerle çocukluk dönemindeki halini izlediğimiz ancak hikayenin içinde hep bir gölge olarak yer alan Superman'i dizinin 2. sezonunda göreceğimizin müjdesini almıştık.

ANKETLERDE TOM WELLING ÖNDEYDİ AMA...

Merak edilen konu ise karaktere kimin hayat vereceği yönünde idi. Anketimizde takipçilerimizin büyük çoğunluğu Tom Welling'i oylarken; Tyler Hoechlin bu rol için istenen diğer isimdi.

TEEN WOLF'TAN TANIDIK İSİM

Ve Superman'i (The Man of Steel) hangi oyuncunun canlandıracağı sonunda belli oldu: Teen Wolf ile popülaritesini arttıran Tyler Hoechlin yeni Superman'imiz oldu.

Karakter, ilk sezonunu CBS'te geçirmesinin ardından bütçesel nedenlerden dolayı kanal değiştiren ve The CW'ya transfer olan dizinin yeni sezonunun ilk iki bölümünde hikayede gözükecek.

16-06/17/tyler-hoechlin-is-superman-1466162683.jpg

Dizinin uygulayıcı yapımcısı Andrew Kreisberg, oyuncunun kadroya katılması konusunda "Greg Berlanti ve ben uzunca bir süredir Tyler ile birlikte çalışma niyetindeydik. Ve sonuç olarak Tyler artık 'Superman'! Bu ikonik karakterin mirasına bir başka harika aktör eklediğimiz için heyecanlıyız.'' ifadelerini kullandı.

2011-2014 seneleri arasında MTV'nin popüler dizisi Teen Wolf'da Derek Hale karakteriyle izlediğimiz aktörü bunun dışında 7th Heaven ve Richard Linklater'ın Everybody Wants Some! filmindeki rolleriyle tanıyoruz. Oyuncu ayrıca Fifty Shades of Grey'in devam filmlerinde Boyce Fox karakterini canlandırmak üzere anlaşma sağladı.

SONBAHARDA DÖNÜYOR

Supergirl, yeni kanalı The CW'da sonbahar döneminde Pazartesi akşamları izleyicileriyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin