resim yok
22 Mayıs 2012 - 00:00

 

TRT 1’in sevilen dizisi ‘Leyla ile Mecnun’un oyuncuları ve set çalışanları, sezon finalini önceki akşam Asmalımescit Of Pera’da kutladı.
 Sezon finaline üç hafta olmasına rağmen hafta içi çekecekleri sahnelerin ardından tatile girecek ekip, gece boyunca gönüllerince eğlendi. Mekanı kapatan grup, gecenin ilerleyen saatlerinde kendi aralarında şarkı söylemeye başladı. Dizide ‘Mecnun’ karakterini canlandıran Ali Atay ve ‘Erdal Bakkal’ı oynayan Cengiz Bozkurt’un gazetecilerin karşısına el ele çıkmaları kahkahalara yol açtı. Bozkurt, “Yanımdaki Mecnun yeni  sezonda ben de Leyla olacağım” diye espri yaptı. Atay’sa, “Biz şimdi niye buraya geldik”  deyince ortaya renkli görüntüler çıktı. Giydiği kıyafetle ilgi odağı olan Müge Boz’un, bir ara prodüksiyon amiriyle dolaşmaya çıkması dikkat çekti. 
 
Ezgi Asaroğlu’nun sette yaşanan dayak olayının ardından kadro dışı bırakılmasıyla ekibe dahil olan Zeynep Çamcı, “Sezon finalinde Mecnun’la kavuşacak mısınız?” sorusuna, “Daha son sahneyi oynamadık. Ben de bilmiyorum” yanıtını verdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin