Leyla ile Mecnun için Kireçburnu'ndan TRT'ye el salladılar!

TRT'nin yayından kaldırmayı düşündüğü fenomen dizi 'Leyla ile Mecnun'un fanları sosyal medya üzerinden organize olup Kireçburnu'nda buluştu ve denize el sallayarak TRT'ye mesaj gönderdi.

resim yok
19 Ağustos 2013 - 16:25
Magazin

TRT'nin yayından kaldırmayı düşündüğü fenomen dizi 'Leyla ile Mecnun'un fanları sosyal medya üzerinden organize olup Kireçburnu'nda buluştu ve denize el sallayarak TRT'ye mesaj gönderdi.

 

İSMAİL ABİ'LERİ GİBİ!

 

Oyuncuları Gezi eylemlerine destek verdiği gerekçesiyle TRT ’nin yayından kaldıracağı söylentileri ayyuka çıkan fenomen dizi 'Leyla ile Mecnun'un fanları, her yıl olduğu gibi sezon öncesi Kireçburnu’nda toplanıp dizideki İsmail Abi’leri gibi denize el salladılar.

 

DOLU DOLU ETKİNLİK

 

radikal.com.tr'deki habere göre, 4. sezonuna girmeye hazırlanan 'Leyla ile Mecnun' hayranlarının Facebook üzerinden örgütlenerek gerçekleştirdiği etkinlikte dizinin çekimlerinin yapıldığı mekanlar ziyaret edildi.

 

SAHİLDE EĞLENCE

 

Ufak çaptaki bu geziden sonra sahilde toplanan grup dizinin sembolü haline gelen 'çekirdek', 'çay' ve dizinin müzikleri eşliğinde sahilde eğlendi.

 

VE TEPKİ

 

Etkinliğin sonunda yapılan kura çekimi ile dizi karakterlerinin kartpostal, bardak ve magnetlerini kazanan hayranlar dizinin yayından kaldırılacağı iddialarına tepki gösterdiler.

 

BU HAFTA KARAR BEKLENİYOR

 

TRT'nin 'Leyla ile Mecnun'un yayından kaldırılıp kaldırılmayacağıyla ilgili bu hafta içinde kesin kararını vermesi bekleniyor.

Senaryosunu Burak Aksak'ın yazdığı, genel yönetmenliğini Onur Ünlü'nün üstlendiği 'Leyla ile Mecnun', dört yıl önce TRT'de yayımlanmaya başlandıktan kısa bir süre sonra özellikle gençler arasında fenomen haline geldi.
[reklam]
Popülerliğini giderek arttıran diziyle ilgili sadece Ekşi Sözlük 'e 'Leyla ile Mecnun' başlığı altında 15 binden fazla ayrı 'entry' girildi. Dizide Ali Atay (Mecnun), Melis Birkan (Leyla), Ahmet Mümtaz Taylan (İskender), Cengiz Bozkurt (Erdal Bakkal), Serkan Keskin (İsmail Abi), Nalan Kuruçim (Nurten), Osman Sonant (Yavuz) ve Köksal Engür (Ak Sakallı Dede) gibi her biri karakterleriyle fenomene dönüşen isimler rol alıyor.

 

DİZİ HAKKINDA

 

Leyla ile Mecnun, EfLAtunfilm tarafından hazırlanıp TRT 1'de yayınlanan absürt komedi türündeki Türk televizyon dizisidir. Dizi temel olarak efsanevî karakterler Leylâ ile Mecnun'un hikayesi üzerine kurgulanmış ve üzerine absürt komedi, bilim kurgu, durum komedisi öğeleri eklenmiştir.

Senaryosunu Burak Aksak’ın yazdığı, yönetmenliğini Onur Ünlü'nün yaptığı ve kurgusunu Murat Bör’ün üstlendiği dizinin ilk bölümü 9 Şubat 2011 tarihinde TRT 1'de gösterilmiştir.

 

 

LEYLA İLE MECNUN HAYRANLARININ TEPKİSİ SÜRÜYOR! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin