Lindsay Lohan'dan çok konuşulacak bağımlılık açıklaması!

Bağımlı olduğunu ilk kez itiraf etti ve sorunlu geçmişini geride bıraktığını açıkladı.

resim yok
19 Ağustos 2013 - 15:41
Magazin

Bağımlı olduğunu ilk kez itiraf etti ve sorunlu geçmişini geride bıraktığını açıkladı.

Madde ve alkol bağımlılığı nedeniyle başı dertten kurtulmayan Lindsay Lohan, Oprah Winfrey'e verdiği röportajda bağımlı olduğunu ilk kez itiraf etti ve sorunlu geçmişini geride bıraktığını açıkladı.

Mahkeme kararıyla rehabilitasyon merkezine kaldırılan Lindsay Lohan, 90 günlük cezasının ardından Oprah Winfrey'e ilk röportajını verdi.

 

"ALKOL BAĞIMLISIYIM"

 

Lohan, altıncı kez rehabilitasyon merkezinde tedavi gördükten sonra iyileşmeye başladığı ifade etti.

Ünlü oyuncu Oprah'ın "Bağımlı mısın?" sorusuna: "Evet ama sanıldığı gibi uyuşturucuya değil alkol bağımlısıydım. Uyuşturucu birkaç kez denedim" cevabını verdi.

27 yaşındaki Lohan, yaşadıklarından kendini sorumlu tuttuğunu açıklayarak geleceğine odaklandığını söyledi.

 

RÖPORTAJ İÇİN 2 MİLYON DOLAR ÖDEDİ

 

Televizyoncu Oprah Winfrey, kendi kanalı OWN'DA Lindsay Lohan'la bir dizi röportaj yapmak için 2 milyon dolar ödemeyi kabul etmişti. Röportaj 8 bölüm halinde yayınlanacak.

 

BAĞIMLILIKLAR KRALİÇESİ

 

Hollywood sinemasına en esaslı eleştirileri getiren Alman düşünür, müzikolog Theodor Adorno, Nazilerin Auschwitz'de bir milyonu aşkın insanı katletmesinden sonra şiir yazmanın bile barbarlık olduğunu söylemişti. Bu sözüyle 'sanatın ölümü'nü ilan etmemişti elbette. Sadece hakiki trajedinin, sanatsal trajediyi anlamsızlaştıracağını anlatmaya çalışmıştı. Adorno'ya göre Auschwitz'den sonra 'onurlu şair' kalemini kırmalı ise Vietnam, Irak, Afganistan, Suriye ve son olarak Mısır'da olanlardan sonra ABD ve Hollywood'un 'yatacak yeri yok'. Çünkü Hollywood, ABD'nin dahlinin olduğu savaşlardan sonra beyaz perdesini indirmek şöyle dursun -sınırlı sayıdaki muhalif eseri saymazsakülkesinin rol oynadığı savaşları meşrulaştırmaya çalışan eserler üretti. Sadece eserleriyle değil, celebritylerin politik söylemleriyle de dünyaya ahlak dersi veren Hollywood'un kendi karnesini 'celebrity'ler üzerinden anlamak önemli.

[reklam]

İTİRAFLI BİR RÖPORTAJ

 

Bu yüzden bu hafta Üç Boyutlu Portre'de, yaptığı işlerden ziyade skandallarıyla gündeme gelen bir popüler Hollywood figürünün yaşam öyküsünü kısaca anlatacağız. Zira kendisi geçtiğimiz günlerde 2 milyon dolar karşılığında ünlü talk showcu Oprah Winfrey'e ibretlik öyküsünden kesitler aktardığı özeleştirel bir röportaj verdi. Winfrey, itirafçı gibi konuşan bir Hollywood aktrisinden magazin gazeteleri için manşetlik epey cümle aldı. Hollywood'un 'bağımlılıklarıyla meşhur skandallar kraliçesi' Lindsay Lohan'dan söz ediyoruz. Winfrey'in, alkol, kokain ve son olarak online alışveriş bağımlığıyla gündeme gelen Lohan'la söyleşisinin ilk bölümü bugün yayınlanacak. Söyleşinin bir yerinde Lohan'ın, "Kendimin en kötü düşmanıyım," dediğini biliyoruz. 1986 doğumlu olmasına rağmen 40'lı yaşların üstünde gösteren, ruhu ve bedeni yıpranmış bir kadın olduğunu ve bunun en büyük müsebbibinin yine kendisi olduğunu itiraf etmiş oluyor bu cümlesiyle.

 

'PARA İÇİN SOYUNDU'

 

Henüz üç yaşında iken modelliğe başlamış, 2004 yılında kariyerinin en parlak günlerini yaşamış, 2005 yılında dünyanın en seksi kadınları arasında gösterilmiş Lohan'ın, para için Winfrey'e röportaj vermek neyse de Playboy'a soyunacak kadar ileri gittiği biliniyor. Lohan'ın, bu aralar gündemde olan 'rakılı türkü' Vardar Odası'ndan mülhem 'kokain parası kazanmak için' -malum, kokain pahalı bir uyuşturucu olduğuna göre- yapacaklarının sınırını kestirmek zor. Lohan'ın neden hep skandallarla anılan problemli bir şahsiyet olduğu sorusuna gelince... Lohan'ın anne babası, kendisi henüz üç yaşındayken 1989'da boşandı. 2005'te evlenip 2007 yılında yeniden boşandılar. Buradan Lohan'ın mutsuz bir çocukluk geçirdiği sonucunu çıkarmak mümkün. Ne var ki, Hollywood'da bile 'klişenin klişesi'ne dönüşmüş mutsuz çocukluk sendromu, Lohan'ın yoldan çıkması için gerekçe teşkil etmiyor. Çünkü artık herkesin, hatalarının bedelini peşin peşin ödediği bir çağda yaşıyoruz. İnsanın, trajik de olsa yaşantısını özgür iradesiyle seçtiğini anlamaya başladığı bir çağda...

Lindsay Lohan, 1998 yılında, henüz 12 yaşındayken The Parent Trap adlı filmde oynadı. 2000'lerin ilk yarısında oynadığı filmlerle ününü artırdı ve sinema eleştirmenlerinin beğenisini kazandı. Öyle ki onu, oyunculuğuyla Jodie Foster'a benzeten eleştirmenler bile oldu. 2005 yılında müziğe el attı ve Speak adlı ilk albümünü yaptı. Bütün zamanların en meşhur porno filmi olan Deep Throat'ın oyuncusu Linda Lovelace'ın hayatını canlandırdığı filmde rol alması istendi. Ancak disiplinsiz davranışları nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Lohan, mücevherlerini çalmakla suçlandığı Elizabeth Taylor'ın hayatından kesitler aktarılan filmin çekimleri sırasında Muhteşem Yüzyıl'ın eski Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli'nin yaşadığı türden bir 'tükenmişlik sendromu' da yaşadı. Lohan toplam 19 filmde oynadı. Belki de en iyi performansını Machete'de (2010) sergiledi. Çünkü uyuşturucu kullanan, seksi bir kadını oynadı... Yani kendi kendinin parodisiydi.

 

 

BATES MOTEL'IN 2. SEZONUNDA YENİ KARAKTERLER! İŞTE DETAYLAR!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin