Leyla ile Mecnun yayından kaldırılıyor mu?

TRT 1'de ekrana gelen fenomen dizi Leyla ile Mecnun bitiyor mu?

resim yok
02 Ağustos 2013 - 11:49
Magazin

TRT 1'de ekrana gelen fenomen dizi Leyla ile Mecnun bitiyor mu?

Hürriyet Gazetesi'nden Cengiz Semercioğlu köşesinde bu sorunun yanıtını aradı.

 

Akıbeti ne durumda?

Semercioğlu, TRT’de yayınlanan “Leyla ile Mecnun” dizisinin ekibinin Gezi Parkı olaylarına destek veren oyuncular arasında olduğunu söyleyerek, Gezi olaylarında açıkça taraf olan ekiple TRT'nin arasının açıldığını iddia etti.

 

Belirsizlik sürüyor!

Semercioğlu yazısında, geçen sene devam edeceği açıklanan dizinin yeni sezonda akıbetinin ne olacağının belli olmadığını belirterek, yeni bölümlerin çekilmesine günler kala TRT'den Eflatun Film'e bir açıklama gelmediğini yazdı.

Yönetmen Onur Ünlü'nün ise dizi ekibiyle toplantı yaptığı ve dizinin akıbeti konusunda belirsizliğin sürdüğünü söylediği iddia edildi.

Cengiz Semercioğlu'nun diziyle ilgili olarak kaleme aldığı bugünkü köşe yazısı şu şekilde:

Leyla ile Mecnun muamma

''TRT’de yayınlanan Leyla ile Mecnun dizisinin ekibi, Gezi Parkı olaylarına destek veren oyuncular arasındaydı. Hatta bu konuyla ilgili çok açık taraf oldular ve Gezi Parkı’yla ilgili bir video bile çektiler. Videoda dizinin oyuncuları Gezi Parkı’yla ilgili komik bir muhabbet yapıyordu.

İşte tüm bunların Leyla ile Mecnun ekibiyle TRT’nin arasını açtığı söyleniyor. Dizinin akıbetinin ne olacağı belli değil.

Geçen sezon sonunda TRT yönetimi yeni dönemde dizinin devam edeceğini söylemişti ekibe... Yapım şirketi de buna göre setin başlangıç tarihini 15 Ağustos olarak belirledi.

Çekimlere günler kala TRT’den hâlâ konuyla ilgili Eflatun Film'e herhangi bir açıklama yapılmış değil.
[reklam]
Belirsizliğin bu kadar güçlü olmasının en büyük nedeni de Gezi Parkı olaylarından sonra dizinin tekrarlarının TRT’den kaldırılması. Dizinin tekrarları uzun süredir yayınlanmıyor.

Bunun üzerine genel yönetmen Onur Ünlü geçtiğimiz gün dizi ekibiyle bir toplantı yaptı ve:

“Dizinin kalktığı dedikoduları kulaktan kulağa dolaşıyor. Devam edip etmeyeceğimiz konusunda TRT’den bana herhangi bir bilgi verilmiş değil. Dizinin akıbeti konusunda belirsizlik sürüyor. Kanalın son kararını bekliyoruz. Şimdilik tek söyleyebileceğim bu” dedi.

Umarım TRT en sevilen dizilerden birini son dönemde her yerde gördüğümüz 'intikamcı' duyguyla yok etmeye kalkmaz.

Umarım Leyla ile Mecnun, Gezi Parkı’nın son mağduru olmaz.''

 

 

DOKSANLAR'DA ATİLA'YI GÖRENLER ŞAŞIRIYOR! NEDEN Mİ? İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin