01 Ağustos 2013 Perşembe reyting sonuçları!

25 Temmuz 2013 Perşembe reyting sonuçları!

resim yok
02 Ağustos 2013 - 12:10
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede? Diziler arasındaki rekabette neler oluyor? Zengin Kız Fakir Oğlan mı, Aldırma Gönül mü, Kapış Kapış mı? İşte reytingler...

Ekranlarda Perşembe gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde hangi dizi önde?

Genel klasmanda günün liderleri Nihat Hatipoğlu ile İftar ve Nihat Hatipoğlu ile Sahur programları olurken geçtiğimiz hafta olduğu gibi Zengin Kız Fakir Oğlan yine dizi sıralamasında en önde yer aldı. Dizi, aynı zamanda genel klasmanda üçüncü sırada yer aldı. Doktorlar (tekrar), Aldırma Gönül ve Güneşi Beklerken (tekrar) ise diğer sıraları paylaşan diziler oldular.

AB'de dizilerin lideri aynı!

AB kategorisi genel klasmanda ilk sırayı geçtiğimiz hafta olduğu gibi Kapış Kapış alırken, Zengin Kız Fakir Oğlan yine bu yapımı yakından takip eden dizi oldu. Sonraki sıraları paylaşan diziler ise şöyle: Aldırma Gönül ve Güneşi Beklerken (tekrar).


İşte günün ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zps066a3c04.png [reklam]  photo 2_zps75b72d72.png

 

31 TEMMUZ 2013 ÇARŞAMBA GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin