Aşk Emek İster ekranlara veda etti!

Show TV'de geçen sezonun sonunda başlayan Aşk Emek İster dizisi yayından kaldırıldı.

resim yok
02 Ağustos 2013 - 14:09
Magazin

Show TV'de geçen sezonun sonunda başlayan Aşk Emek İster dizisi yayından kaldırıldı.

 

Sadece 11 bölüm!


Yaz aylarında da devam eden dizi bugüne kadar 11 bölüm ekrana geldi.

 

Güven duyurdu

Başrollerinde Furkan Palalı, Ekin Türkmen ve Müge Boz'un rol aldığı dizinin yapımcısı Birol Güven, Aşk Emek İster'in yayından kaldırıldığını açıkladı.

 

Teşekkür etti

Ünlü yapımcı Güven, Show TV'de yayınlanan Aşk Emek İster' dizisine son verdiklerini belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.
 
Pazar akşamları Show TV'de ekrana gelen Aşk Emek İster, reyting sonuçlarında ilk 10 program arasında yer almayı başarıyordu.

 

Yeniden yapılanma kurbanı oldu

Ramazan ayıyla birlikte kanalların değişen yayın akışları içerisinde de kendine yer bulan dizinin, Ciner Grubu'na satılan kanaldaki yeniden yapılanma çerçevesinde yayından kaldırıldığı iddia edildi.

Hamdi Alkan’ın yönetmenliğini üstlendigi romantik komedi dizisi olan Aşk Emek İster'in senaryosu Birol Güven, Özlem Elginöz ve Yelda Açıkgöz yazıyordu.

Dizide ne anlatılıyordu?

Hikayeye kısaca bakacak olursak:

Zengin bir fabrikatör olan Hikmet Bey’in oğlu Demir, eğitim için gittiği Amerika’dan döner. Okulunu bitirip de diploma sahibi olmayı başaramadığı için babası ona kızgındır.
[reklam]
Demir bu kızgınlığın fazla sürmeyeceğini, şirketlerinin başına geçeceğini zannederken, babası Hikmet Bey’in kendisi için çok daha başka planları vardır.

Hikmet Bey, bundan böyle şımarık oğlunun hayatı tanıması ve işi en alt basamaktan öğrenmesi için onu fabrikalarından birinde işçi olarak çalıştıracaktır.

Demir bu planı duyduğunda şok olur. Patronun oğlu olarak, kendi fabrikasındabir işçi gibi çalışacak ve kimse onun gerçek kimliğini bilmeyecektir. Demir babasının bu isteğine karşı çıkar. Hikmet Bey ise Demir’e bu planı kabul ettirmenin bir yolunu bulacaktır.

Demir istemeyerek gittiği fabrikada Deniz adlı işçi kızı görür görmez vurulur. Bundan sonra Demir ve fabrikadaki birbirinden renkli diğer karakterler için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır!...
 

 

AŞK EMEK İSTER'İN SON HAFTA REYTİNGLERİ NASILDI? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin