ABC Family'den yeni sezon onayı ve ek bölüm siparişleri!

ABC Family, geçtiğimiz gün yaptığı duyuruyla takipçilerini sevindirdi. Kanal, bir dizisine yeni sezon onayı verirken; iki dizisine ise ek bölüm siparişleri verme kararı aldı.

resim yok
02 Ağustos 2013 - 15:00
İptal - Onay

ABC Family, geçtiğimiz gün yaptığı duyuruyla takipçilerini sevindirdi!

 

Kanal, bir dizisine yeni sezon onayı verirken; iki dizisine ise ek bölüm siparişleri verme kararı aldı.

İşte detaylar...

Yeni sezon onayı!

Şu sıralar ikinci sezonu devam etmekte olan ve sezon finaline adım adım yaklaşan Switched at Birth, kanaldan 3. sezon onayını da kaptı!

 

Kaç bölüm?


Yeni sezon için ilk etapta 20 bölümlük siparişin verildiği belirtiliyor.

Lizzy Weiss'in (Blue Crush) yaratıcısı olduğu Switched at Birth'ün uygulayıcı yapımcı kadrosunda Weiss ile birlikte Paul Stupin (Make It or Break It), Becky Hartman Edwards (Parenthood) ve John Ziffren (Melissa & Joey, Make It or Break It) yer alıyor.

 

Hikayesi


Switched at Birth'ün hikayesini hatırlamak gerekirse: Kansas’ta göz alıcı bir yaşamları olan varlıklı ve kızıl saçlı Kennish ailesinin esmer kızı Bay, fiziksel farklılıklarından dolayı insanların sürekli “Sen üvey evlat mısın?” sorularına maruz kalmaktadır. Bay’in okulda yapılan kan testinin sonucu da ailesiyle uyumsuz çıkınca Bay'in baskısıyla Kennish ailesi soluğu hastanede alır.

DNA testiyle Bay’in ebeveynlerinin farklı olduğu ortaya çıkınca, yıllar önce yapılan hata açığa çıkmış olur. Aynı hastanede doğan iki bebek karıştırılıp yanlış ailelere verilmiştir. Diğer aileye de haber gönderilir; Kenar mahallede yaşayan Porto Riko’lu Regina Vasquez ve tek başına büyüttüğü kızı Daphne’ye..
[reklam]
İki hafta içinde iki ailenin buluşmasıyla Kennish’ler bir başka gerçeği daha öğrenirler; biyolojik kızları Daphne’nin üç yaşında geçirdiği bir hastalıktan dolayı işitme engelli olduğunu.. Vasquez ailesi, bir süre sonra maddi sıkıntıların da etkisiyle Kennish’lerin misafir evine taşınır. İki aile birbirleriyle pek anlaşamasa da biyolojik kızlarını daha yakından tanımak için birlikte yaşamayı kabul eder. Bundan sonra, hem iki genç kız hem de ebeveynler arasındaki ilişkiler daha da karmaşık bir hal alacaktır.

Ek bölüm siparişleri

Kanal, yeni dizilerinden The Fosters ve Twisted için ise 10'ar bölümlük ek sipariş verdi.

Yeni bölümler ne zaman?

Her üç dizinin sipariş edilen yeni bölümleri Ocak 2014'ten itibaren izleyicilerle buluşmaya başlayacak.

 

 

SHAMELESS VE HOUSE OF LIES'IN YENİ SEZONLARI NE ZMAAN BAŞLIYOR? DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin