Leyla ile Mecnun'un Erdak Bakkal'ı Cengiz Bozkurt'un yeni dizisi!

19 Eylül Perşembe akşamı Star TV'de başlayacak olan ve başrollerini Binnur Kaya, Uğur Yücel ve Gökçe Bahadır gibi başarılı isimlerin paylaştığı Aramızda Kalsın dizisinin kadrosuna başarılı bir oyuncu transfer oldu.

resim yok
02 Eylül 2013 - 13:06
Magazin

19 Eylül Perşembe akşamı Star TV'de başlayacak olan ve başrollerini Binnur Kaya, Uğur Yücel ve Gökçe Bahadır gibi başarılı isimlerin paylaştığı Aramızda Kalsın dizisinin kadrosuna başarılı bir oyuncu transfer oldu.

 

BİR SÜRE YER ALACAK

Başarılı oyuncunun Aramızda Kalsın dizisinde konuk oyuncu olarak bir süre görev alacağı öğrenildi.

 

İŞTE O İSİM

2010 Yılında '47. Antalya Film Şenliği' ödül töreninde Kavşak filmi ile en iyi erkek oyuncu ödülüne layık görülen, son olarak TRT 1 ekranlarında ekrana gelen fenomen dizi Leyla İle Mecnun dizisinde 'Erdal Bakkal' rolü ile seyircinin kalbinde taht kuran oyuncu Cengiz Bozkurt, Aramızda Kalsın dizisiyle ekranlara geri dönecek.

 

ROLÜ NE OLACAK?

Cengiz Bozkurt'un Gökçe Bahadır’ın ayrıldığı eşini yani çocuklarının babasını oynayacağı belirtiliyor.

 

SICAK BİR AİLE DİZİSİ

Aileye dayalı sıcak hikayelerin anlatıldığı bir proje olarak tanımlanan 'Aramızda Kalsın'ın başrollerinde Uğur Yücel, Binnur Kaya, Gökçe Bahadır, Caner Cindoruk var.

 

BOZKURT KİMDİR?

Lise eğitimini, Ankara Atatürk Lisesinde tamamladı. Üniversite lisans eğitimini, 1984 yılında girdiği ODTÜ'de fizik bölümünde okudu ve 1990 yılında tiyatrocu olmaya karar verip bölümü bıraktı. Üniversiteyi bitirir bitirmez İngiltere'ye gitti. 14 yılık İngiltere serüveninde işportacılık, şoförlük, tezgahtarlık gibi işlerde çalıştı. İyi derecede ingilizce bilmesi nedeni ile Londra'da ki gurbetçi derneklerinde temsilcilik yaptı.

İkinci lisans eğitimini, İngiltere'de Goldsmiths, University of London'da "Medya ve İletişim" bölümünde yaparak 1996 da mezun oldu. Bu bölümde, Televizyon, Sinema ve İletişim okudu. Okul sonrası, televizyon için belgeseller çekmeye başladı. Kısa Filmler yönetti. Oyunculuğa olan ilgisi ise, Türkiye'deki üniversite yıllarında, bir üniversite tiyatrosu olan, ODTÜ Oyuncuları'nın çalışmalarına katıldığı sıralarda oluştu. Türkiye'de başladığı oyunculuk serüvenine İngitere'de de devam etti ve okuduğu bölümün kapsamı altında tiyatro eğitimi de aldı.[reklam]

Ayrıca Londra'da birçok oyunculuk atölyesine katıldı. Tiyatro oyunlarında oynadı. Bir yandan Televizyon için belgeseller çekti. Tiyatro yaparken oyunculuğu bırakıp belgeselciliğe ağırlık vermeyi düşünüyordu ki, Londra'da tiyatro yapan bir başka türk tiyatrocu olan Mehmet Ergen ile tanıştı. Mehmet Ergen'in ısrarları üzerine oyunculga devam etmeye karar verdi. Daha sonra, Mehmet Ergen'in öncülüğünde dört arkadaş Arcola Theatre adında bir tiyatro kurdular. İngilere'de Arcola Theatre'ın adını kısa sürede duyurmayı başardılar.

Cengiz Bozkurt artık hayatına bir aktör olarak devam ederken, kısa fimlerde çekiyordu. Çektiği kısa filmler festivllaerde gösteriliyordu. İkibinli yılların başında, Mehmet Ergen Türkiye'de de oyunlar yönetmeye başladı ve 2003 yılında, Kent Oyuncuları için yönettiği Inishmore'lu Yüzbaşı adlı oyun için Cengiz Bozkurt'u İstanbul'a davet etti. Bu oyunla birlikde Cengiz Bozkurt 14 yıldır uzak olduğu ülkesine geri dönmüş oldu.

Arka arkaya birkaç oyunda oynadıkdan sonra Tiyatro dalında verilen oyunculuk ödüllerine aday oldu. Hakında çok iyi eleştiriler çıkmaya başladı. Tiyatro oyunları yönetti. Tiyatro'da yaptığı işlerin başarısından sonra, televizyonda ve sinemada da çalışmalar yapmaya başladı. Kamera önünde yaptığı işlerde de tiyatroda oldugu gibi önemli etkiler elde etti. Oynadığı dizilerdeki roller ile fenomenler oluşturdu.

Bunlardan en akılda kalıcı olan, Leyla ile Mecnun adlı dizideki Erdal Bakkal karakteridir. Birçok uluslararası projede de rol alan Cengiz Bozkurt 2003 yılı itibari ile oyunculuk hayatını İngiltere ve Türkiye arasında, eş zamanlı olarak yürütmekdedir.

 

 

AHMET MÜMTAZ TAYLAN'DAN LEYLA İLE MECNUN'UN KALDIRILMA HİKAYESİNİ DİNLEYİN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin