Leyla ile Mecnun'un muhteşem vedası!

Ekranların fenomen dizisi 'Leyla ile Mecnun' bir süre önce yayından kaldırılmıştı.

resim yok
17 Eylül 2013 - 12:38
Magazin

 

Ekranların fenomen dizisi 'Leyla ile Mecnun' bir süre önce yayından kaldırılmıştı.

 

VEDA

Ekran böyle dizi vedası görmedi.

 

KÜÇÜKÇİFTLİK PARKI

Bir süre önce TRT yönetimi tarafından yayından kaldırılan 'Leyla ile Mecnun' dizisinde rol alan kadrodan oluşan Leyla The Band, dün akşam İstanbul Maçka'daki Küçükçiftlik Parkı'nda izleyicisiyle hem hasret giderdi hem de vedalaştı.

 

LEYLA THE BAND KONSERİ SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Ali Atay, Onur Ünlü, Serkan Keskin, Osman Sonant, Sarp Aydınoğlu, Fırat İkisivri, Sarper Aksoy'dan oluşan grubun konserinde sık sık 'Her yer Taksim her yer direniş" sloganları atıldı.

 

Leyla The Band'in konseri sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

 

PAYLAŞIM REKORU

Konsere giden dizi tutkunları çektikleri fotoğrafları ve videoları sosyal medyada paylaştı.

 

LEYLA THE BAND

Leyla The Band, Mart 2013'te Leyla ile Mecnun dizisi resmi sosyal ağ hesaplarından kurulduğu duyurulan müzik grubudur. Vokalisti başrol oyuncusu Ali Atay olan grubun diğer üyeleri, davulda yönetmen Onur Ünlü, bas gitarda Serkan Keskin, klavyede Osman Sonant gitarda Fırat İkisivri perküsyonda Sarp Aydınoğlu ve klarnette Sarper Aksoy'dur.

 

Grup "Yokluğunda" isimli parçalarını dizi içerisinde ve internet üzerinden yayınlamış; şarkı çok beğenilmiştir. Grup ikinci şarkısı olan "Aşk Bitti" ile hayran kitlesini arttırmıştır.

 

'BEN DE ÖZLEDİM' İLE DÖNECEKLER

Vatan gazetesi yazarı Oya Doğan yeni dizi hakkında şu bilgileri vwermişti:

 

''Ben de Özledim’in başrol oyuncuları Ali Atay, Serkan Keskin, Osman Sonant, Onur Ünlü ve Burak Aksak. Yanlış okumadınız, yönetmen Onur Ünlü ve senarist Burak Aksak da oynayacaklar.[reklam]

Dizi, Leyla ile Mecnun’un bitişinden sonra bu ana ekibin ne yapacağını bulmaya çalışmasıyla başlayacak. Herkes kendi adıyla kendisini oynayacak. Bu açıdan İşler Güçler’e benzetebilirsiniz. Ama İşler Güçler’de ünlü olmaya çalışan üç oyuncu izlemiştik. Şimdi ünlü olan Ali Atay, Serkan Keskin ve Osman Sonant’ın hayatında yeni açılan sürprizleri izleyeceğiz.

 

Bu arada Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan da konuk oyunculuk yapacak. Leyla The Band bu işin diğer başrolü olacak.

 

Dizi 23 Ekim Çarşamba akşamı Muhteşem Yüzyıl’ın ardından ilk bölümüyle ekrana gelecek. Açıkçası merakla bekliyorum. Bizi çok güldürecek yepyeni bir proje geldiğine de eminim.''

 

 

STAR TV DİZİLERİ YENİ SEZONDA SÜRPRİZLERLE GELİYOR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin