Lifetime'ın yeni dizisi You'nun kadın başrolü belli oldu!

Lifetime kanalının yeni dizisi You'nun kadın başrolü belli oldu! Gossip Girl ile tanıdığımız Penn Badgley'ı geçtiğimiz haftalarda erkek başrol olarak duyuran dizinin ana kadın karakterini canlandıracak isim Elizabeth Lail oldu.

Volkan Küçükel
31 Temmuz 2017 - 23:00
Gündem

Greg Berlanti ve Sera Gamble ikilisinin elinden çıkan Lifetime kanalının doğrudan onay verdiği psikolojik gerilim türündeki "You" dizisinin oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı.

Gossip Girl ile tanıdığımız Penn Badgley'ı geçtiğimiz haftalarda erkek başrol olarak duyuran dizinin ana kadın karakterini canlandıracak isim Elizabeth Lail (Once Upon a Time) oldu. Lail'e ek olarak; Zach Cherry (Crashing, Search Party) ve Luca Padovan da (Broadway's Marvin's Room, School of Rock) kadroya katıldı.

"YOU" DİZİSİNİN KONUSU

Caroline Kepnes'in çok satanlar listesine girmiş "You (Sen)" adlı romanından ekranlara uyarlanan dizi; "Aşk için ne yapardınız?" sorusunu soran 21. yüzyılda bir aşk hikayesini bizlere izletecek.

Keskin zekalı ve başarılı bir kitabevi müdürü Joe (Badgley) ile henüz kat etmesi gereken çok yol olan hevesli bir yazar adayı Beck'in (Lail) yollarının kesişmesi sonrasında kitabevi müdürünün yukarıdaki soruya cevabı nettir: "Her şeyi"

İnternet ve sosyal medyayı araç olarak kullanıp yeni tanıştığı bu yazar adayı hakkında bilgiler toplayan ve ona yakınlaşmaya çalışan Joe'nun bu çabaları gittikçe bir saplantı haline dönüşür. Bundan sonra sessizce ve stratejik olarak önüne çıkan her engeli ve hatta kişiyi ortadan kaldırmaya kararlıdır.

17-08/01/elizabeth-lail.jpg

LAIL'İN KARİYERİ

Elizabeth Lail'i son dönemde Once Upon a Time'da hayat verdiği Prenses Anna karakteriyle hatırlayabiliriz. 25 yaşındaki genç aktris ayrıca tek sezonluk korku dizisi Dead of Summer'da Amy Hughes karakterine hayat vermişti.

Kadroya katılan diğer isimlerden Zach Cherry, Joe'nun kitabevinde çalışan iyi kalpli dostu Ethan'ı; Luca Padovan ise Joe'nun komşularından biri olup annesi ve alkolik erkek arkadaşı tarafından istismar ve ihmal edilen, Joe'yu gerçek bir arkadaş ve destekleyici olarak gören tatlı ve son derece zeki çocuk Paco karakterine hayat verecek.

17-08/01/zach-cherry-luca-padovan.jpg

Greg Berlanti ve Sera Gamble ikilisi Berlanti Prods.'tan Sarah Schechte ve Alloy'stan Leslie Morgenstein ile Gina Girolamo'yla birlikte dizinin yürütücü yapımcılığını üstleniyor.

17-08/01/you-kitabi.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin