Like Family dizisine Brandon Mychal Smith ve Rebecca Mader katıldı!

NBC kanalının deneme bölümü siparişi verdiği komedi dizisi Like Family'nin oyuncu kadrosuna Brandon Mychal Smith ve Rebecca Mader ikilisi dahil oldu.

Volkan Küçükel
06 Mart 2018 - 12:12
Gündem

Komedi yazarı/yapımcısı Suzanne Martin, Sean Hayes (Will & Grace), Todd Milliner'ın (Grimm) Hazy Mills'i ve Universal TV yapımcılığında hazırlanan NBC komedi pilotu "Like Family"nin oyuncu kadrosuna ilk isimler katıldı.

Brandon Mychal Smith (You're the Worst) dizinini erkek başrolü olarak kadroya katılırken, Rebecca Mader (Once Upon a Time) kadroya düzenli bir rolle dahil olan bir diğer isim oldu.

"LIKE FAMILY" DİZİSİNİN KONUSU

Senaryosunu Suzanne Martin'in (Hot in Cleveland) kaleme aldığı Like Family dizisinin hikayesi; öz ebeveynlerince büyütülmeyen yirmili yaşlardaki iki arkadaş Aubrey ve Artie (Smith) ikilisi üzerine odaklanıyor.

Koruyucu aile sistemi içerisinde başkaları tarafından anne ve babalık yapılarak büyütülen ve aralarında kardeş gibi çok sıkı bir bağ bulunan ikili New York'ta hayattan ve birbirlerinden ne istediklerini keşfe çıkarlarken, aralarındaki bu sıkı bağın yetişkinlik dönemlerinde daha karmaşık bir hale büründüğünün de farkına varırlar.

- Brandon Mychal Smith dışarıdan bakınca sert biri imajı veren, zayıf noktası kardeş gibi bağa sahip olduğu Aubrey olan Artie karakterine hayat verecek. Artie, kendisine karşı çok koruyucu olduğu Aubrey'in aksine günlük yaşamda ya da aşk hayatında risk alma konusunda temkinli birisidir.

29 yaşındaki Brandon Mychal Smith son olarak beşinci ve final sezonuna hazırlanan FXX'in komedi dizisi You're the Worst'ta Sam Dresden karakteriyle tekrar eden bir rolle karşımıza çıktı. NBC'nin kısa ömürlü komedisi One Big Happy'nin de ana kadrosunda yer alan isim Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles animasyonunda Michaelangelo'yu seslendiriyor. Dirty Grandpa ve Get On Up filmlerinde yer alan aktör son olarak Netflix filmi The Most Hated Woman in America'da izleyicilerin karşısına çıktı.

18-03/06/brandonmychalsmith.jpg

- Rebecca Mader ise genç ve güzel kalmak için kesinlikle her şeyi yapabilecek kapasitedeki Camille karakterine hayat verecek. Zengin kadın arkadaşlara sahip olan Camille zengin kadınların yaşadığı sorunları yaşamaktadır.

40 yaşındaki Mader'ı ABC'nin masal ve gerçek dünyayı harmanlayan Once Upon a Time dizisinde kötü cadı Zelena karakteriyle izliyoruz. Aynı kanalın komedi dizilerinden Work It'de de rol almış olan aktris, efsane dizi Lost'ta hayat verdiği Dr. Charlotte Staples Lewis karakteriyle de tanınıyor.

18-03/06/rebecca-mader.jpg

Martin, Hayes ve Milliner üçlüsünün yürütücü yapımcı olarak görev yaptıkları Like Family dizisinin oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin