Longmire 4. sezon onayını aldı!

Yabancı dizi dünyasından bu kez bir iptal dönen bir dizi haberi ile karşınızdayız...

resim yok
20 Kasım 2014 - 16:36
İptal - Onay

Yabancı dizi dünyasından bu kez iptalden dönen bir dizi haberi ile karşınızdayız...

Ve beklenen oldu!

Amerika'nın kablolu televizyon kanallarından A&E'de üç sezon boyunca ekranlara gelen ancak dördüncü sezon onayını alamayarak iptal edilen 'Longmire' yeniden hayata dönüyor!

 

GÖRÜŞMELER SONUÇLANDI

Bilindiği üzere, Craig Johnson'ın Walt Longmire Mystery isimli kitap serisine dayanarak hazırlanan ve karısının ölümünden sonra toparlanmaya çalışan Absaroka County, Wyoming'in karizmatik, kendisini işine adamış, soğukkanlı şerifi Walt Longmire üzerine odaklı bir hikayeye sahip olan dizinin yapımcı şirketi Warner Horizon ile online dizi-film ağı Netflix arasında 'Longmire'ı diriltme konusunda bir süredir ciddi görüşmeler gerçekleştiriliyor ve gelinen son aşamada görüşmelerin olumlu sonuçlanmasına hemen hemen kesin gözüyle bakılıyordu.

Ve dizi takipçileri için güzel haber sonunda resmileşti.

 

4. SEZON ONAYI ÇIKTI

Longmire, 4. sezon onayını resmen aldı. Böylelikle dizinin yeni sezonu, online yayın platformu Netflix tarafından takipçilere sunulacak.

 

YENİ SEZON DETAYLARI

İlk sezonu 10, ikinci sezonu 13 ve üçüncü sezonu 10 bölümden oluşan dizinin dördüncü sezonu için 10 bölümlük sipariş verildi.

Deadline'ın haberine göre; Robert Taylor, Katee Sackhoff ve Lou Diamond Phillips gibi dizinin önemli oyuncularıyla dördüncü sezon anlaşması yapılmış olup; dizİdeki önemli bir karakterin ise yeni sezonda yeralmayacağı belirtiliyor.

 

KANALIN DUYURUSU

Netflix başkan yardımcısı Cindy Holland, yeni sezon kararını şu sözlerle duyurdu:

''Warner Horizon Television, bizlere Longmire'ın yeni sezonu fikriyle geldiğinde ilgimizi çekmeyi balşardı. Çünkü, dizi eşsiz ve sürekli, istikrarlı şekilde büyüme halinde olan bir yapım.[reklam]

Walt Longmire'ın hikayesinin devam etmesine yardımcı olacağımız için çok heyecanlıyız.''

 

HİKAYESİ

Longmire'ın konusu kısaca şu şekilde: Yaklaşık bir seneden beri dul kalmış bir adam olan Walt Longmire, cesur görünümünün arkasında karısının üzüntüsünü kalbine gömmüştür. Karısının ölümünden bu yana bu acıyla mücadele etmeye çalışan Longmire, kızı Cady'nin de (Freeman) ısrarlarıyla artık hayata yeniden dönüş yapmak zorunda olduğunun farkına varmıştır.

Longmire, yeni kadın yardımcısı Vic'in (Sackhoff) yardımlarıyla işinde yeniden canlanır ve şerifliğe tekrar seçilmek için kararlı bir hale gelir.

İlerleyen günlerde hırslı ve genç yardımcılarından Branch'in (Chase) kendisine karşı şerifliğe adaylığını koyması sonrasında kendisini ihanete uğramış gibi hisseden Longmire, buna rağmen kararlılığını bozmaz. Şerif, tüm bu süreç içerisinde yakın arkadaşı ve sırdaşı Henry Standing Bear (Phillips) ile sıkça irtibata geçerek profesyonel ve kişisel yaşamını yeniden düzene sokma konusunda kendisinden sürekli destek almaktadır.

 

'KURTARICI' NETFLIX

Böylelikle Netflix, iptal edilen dizilerin adeta kurtarıcısı haline geldi. Hatırlanacağı üzere Netflix daha önce, AMC'nin iptal ettiği suç draması The Killing için can simidi olmuş; sitcom Arrested Development'ın ise yeniden canlanmasına vesile olmuştu.

 

 

CİNSEL TACİZ SUÇLAMALARI ÜNLÜ DİZİ OYUNCUSUNU İŞİNDEN ETTİ!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin