Loris Karius'u öpmek istediğini söyleyen Seda Akgül'ün yeni hedefi Can Yaman oldu!

Kaleci Loris Karius için "3 bin 750 TL vererek öperim" diyen Seda Akgül, bu kez de yakışıklı oyuncu Can Yaman'ı hedef aldı. Seda Akgül, övgü dolu sözlerle bahsettiği Can Yaman için ne dedi? Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
13 Kasım 2018 - 13:37
Magazin

Yaptıkları ve söyledikleriyle sürekli gündem olmayı başaran ünlü sunucu Seda Akgül, daha önce kaleci Loris Karius için "3 bin 750 TL vererek öperim" diyerek gündeme gelmişti. Sunucu Seda Akgül'ün bu seferki hedefi ise şu sıralar Erkenci Kuş dizisiyle adından bahsettiren yakışıklı oyuncu Can Yaman oldu. 

18-11/13/can-yaman-1542105882.jpg

Bugün Kanal D ekranlarında yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'ya konuk olan sunucu Seda Akgül, Can Yaman'ı fıstık gibi bulduğunu ve hayatı boyunca böyle bir adamla olmadığını söyledi. 

"Hayatım boyunca böyle bir adamla olmadım"

18-11/13/seda-akgull.jpg

Daha önce sunuculuk yaptığı programda Beşiktaş'ın yeni kalecisi Loris Karius için "Şimdi Karius buraya gelse, veririm 3,750 lira. Gel kardeş der öperim" açıklamasıyla gündem olan ve büyük tepki alan Seda Akgül, cinsiyetçi yorumuyla eleştirilmişti. Şimdi de daha önce İnadına Aşk dizisiyle adını duyuran ve şu anda da Erkenci Kuş dizisinde başrol olarak yer alan Can Yaman için "Fıstık gibi çocuk, hayatım boyunca böyle bir adamla olmadım." dedi.

Can Yaman kimdir?  

18-11/13/can-yamannn.jpg

Yugoslav kökenli olan Yaman,ilk ve orta okulu Bilfen Koleji’nde, liseyi ise İtalya Lisesi’nde okudu. Okul hayatı başarılarla dolu olan Can Yaman, liseyi birincilikle bitirdi. Öğrenci değişim programı kapsamında Amerika'ya giden Yaman, burslu olarak okuduğu Yeditepe Üniversitesi Hukuk Bölümü'nden 2012 yılında mezun oldu. 6 ay boyunca avukatlık yapan ve iki dil bilen Can, hobi olarak oyunculuk dersleri aldı. İlk oyunculuk deneyimini 2014 yılında Türkan Derya'nın yönetmenliğini üstlendiği Gönül İşleri dizisi ile edinmiştir. İnadına Aşk, Hangimiz Sevmedik ve Dolunay dizilerinde de rol alan yakışıklı oyuncu şu anda da Erkenci Kuş dizisinde başrolde oynamaktadır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin