Bozkır dizisi ne zaman başlıyor?

Başrollerinde Yiğit Özşener ve Ekin Koç'un yer aldığı Bozkır dizisinin yayın tarihi belli oldu! Merakla beklenen dizi ne zaman başlıyor?

Nurşah
13 Kasım 2018 - 13:40
Yeni Bölüm

Sevilen oyuncular Yiğit Özşener ve Ekin Koç'un başrollerinde yer aldığı merakla beklenen internet dizisi Bozkır'ın yayın tarihi en sonunda belli oldu!

 18-11/13/yigit-ozsener-bozkir-ne-zaman.jpg

Bozkır dizisi birinci bölüm ne zaman?

Son olarak Cesur ve Güzel adlı dizide rol alan Yiğit Özşener, kısa bir süre aradan sonra yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Blutv'de yayınlanacak olan dizide Yiğit Özşener'e Ekin Koç, Nur Fettahoğlu gibi başarılı oyuncuların yanında usta isim Altan Erkekli de eşlik edecek. Dizinin yönetmen koltuğunda Haziran Gecesi, Es Es ve Berivan gibi başarılı işlere imza atmış olan Bahadır İnce yer alıyor...

Polisiye türünde olacak dizi, Yiğit Özşener'in canlandırdığı karakterin ağzından dökülen "Adalet zamanın kölesidir." sözü etrafında şekillenecek. Yapımcılığını ARC Film'in üstlendiği merakla beklenen Bozkır dizisi 30 Kasım 2018 Cuma günü izleyici karşısında olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin