Söz dizisinin kadrosuna 7 efsane isim katılıyor! İşte o oyuncular..

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Söz, ilk sezon olduğu ikinci sezonda da izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Söz dizisinin kadrosu da gün geçtikçe gelişiyor. Bu sezon Söz dizisine 7 bomba transfer daha yapıldı. İşte o oyuncular..

Merve Mutlu
13 Kasım 2018 - 14:06
Magazin

TIMS Productions tarafından hazırlanan ve Star Tv ekranlarında yayınlanan Söz dizisinin güçlü kadrosu her geçen dönem daha da güç kazanıyor. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Söz dizisinin başrolünde rol alan Tolga Sarıtaş, Söz dizisindeki performansıyla 46. Uluslararası Emmy Ödülleri’ne aday oldu.

18-11/13/soz.jpg

Star TV'de heyecan ve aksiyon dolu sahneleriyle kendisinden çokça söz ettiren Söz dizisinin oyuncu kadrosuna Türk Sineması ve Yeşilçam’ın usta isimleri, Hazım Körmükçü, Cengiz Sezici, Mahmut Gökgöz, Levent İnanır, Süleyman Felek, Ömer Naci Topçu, Mehmet Polat katıldı. Yeni sezonda oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimleri ağırlamaya devam eden Söz dizisinde, usta isimler bu kez ‘Konsey’ üyeleri olarak seyirciyle buluşacak. 

18-11/13/soz-tolga-saritas.jpg

Konsey üyeleri, yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş’ın hayat verdiği Yavuz Karasu ile sık sık karşı karşıya gelecek. Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç, Mustafa Yıldıran, Nihat Altınkaya gibi oyuncuların rol aldığı Söz’ün oyuncu kadrosuna dahil olan yeni isimler ortalığı karıştıracağa benziyor.

Söz dizisine yeni katılan oyuncular kim?

Birbirinden başarılı 7 oyuncu bu sezon Star Tv'de yayınlanacak Söz dizisinde, izleyiciyle buluşacak.

Hazım Körmükçü

18-11/13/hazim-kormukcu.jpg

Tiyatrocu bir aileden gelen sanatçı Darülbedayi'nin önemli oyuncularından Hazım Körmükçü'nün torunudur. Ayrıca iki kızkardeşi Hikmet Körmükçü ve Pelin Körmükçü oyuncudur.Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunudur. Eğitimini bitirdikten sonra İstanbul Şehir Tiyatrosu'da oyuncu olarak görev almaya başladı. Çeşitli sinema ve televizyon yapımlarında da görev almıştır. Ayrıca müzik çalışmaları da olan oyuncu bazı vurmalı çalgılara hakimliği ile de bilinir.

Hazım Körmükçü daha önce, nişanlısına uyguladığı insanlık dışı şiddet olayları ile gündeme gelerek Ege'nin Hamsisi adlı dizinin kadrosundan da çıkartılmıştı.

Cengiz Sezici

18-11/13/cengiz-sezici.jpg

1 Ocak 1950 yılında doğan ve 1971 yılında tiyatroya başlayan sanatçı; 1978'de sinema içinde yer aldı. AST gibi topluluklarda çalıştı. Sinema ve dizi filmlerde rol aldı. 1996 yılında Kış Çiçeği'ndeki performansıyla 33.Antalya Film Şenliği'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü aldı. Gülizar, Aşka Sürgün, Emanet, Bir Aşk Hikayesi, Şaban ile Şirin, GoncaKaranfil, Keşanlı Ali Destanı ve Kaçak gibi dizilerde rol aldı. 

Mahmut Gökgöz

18-11/13/mahmut-gokgoz.jpg

Ankara Devlet Konservatuvarı, tiyatro bölümünü 1975 yılında bitiren Mahmut Gökgöz, aynı yıl Şehir Tiyatroları kadrosuna girdi. 1980 yılına kadar bu kurumda oyunculuk ve yönetmenlik yapan sanatçı, 1402 sayılı yasa gereği görevine son verilince, yurt dışına gitti. Almanya, Fransa, Hollanda, İsveç gibi ülkelerde tiyatro çalışmalarını sürdürdü. 1990 yılında Paris Gençlik Tiyatrosu'nu kuran sanatçı, bu topluluğun yönetmenliğini yaptı. 1992 yılında Türkiye'ye dönen Gökgöz, İzmir Devlet Tiyatrosu kadrosuna girdi. Bu kurumda oyunculuğunun yanısıra, Dokuz Eylül Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Tiyatro Bölümü'nde tiyatro öğretmenliği yaptı. 1998'de İstanbul Devlet Tiyatrosu'na atanan sanatçı, aynı zamanda MSM, Tiyatro Ayna gibi özel kurumlarda yönetmenlik yapmakta, sinema ve dizi filmlerde rol almakta, 2008 sezonunda Devlet Tiyatrosu repertuvarında Ben Ruhi Bey Nasılım adlı oyunda oynamaktadır.

Levent İnanır

18-11/13/levent-inanir.jpg

1973 yılında "Çocuk Yıldız" olarak sinemaya başlayan Levent İnanır, Sürü filmiyle adını duyurdu. TRT için çocuk filmleri çekti. TV dizilerinde çeşitli roller aldı. İlk profesyonel filminde 1975 yılında oynadı. Kadir İnanır'ın yeğeni olan sanatçı, Neslihan Acar ile evlidir.

Ömer Naci Topçu

18-11/13/mer-naci-topcu-1542110061.jpg

28 Kasım 1971 doğumlu Ömer Naci Topçu, Türk tiyatro oyuncusu, eğitimci, oyun yazarı. Bursa Devlet Tiyatrosu sanatçısıdır. Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünün kuruluşunda öğretim elemanı olarak rol aldı. 1989'da amatör bir topluluk olarak kurulan Ekim Sanat Atölyeleri'nin sanat yönetmenliğini yapmaktadır.

 

 

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin