Yasak Elma İrem (Zeynep Bastık) kimdir?

Yasak Elma İrem karakterini canlandıran Zeynep Bastık kimdir, kaç yaşında ve hakkında merak edilenler haberimizde!

Nurşah
13 Kasım 2018 - 14:16
Yeni Bölüm

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'ya önümüzdeki günlerde yepyeni bir oyuncu katılacak. Dizinin merakla beklenen 23. bölümünden itibaren ekranlarda göreceğimiz İrem karakterini canlandıran Zeynep Bastık kimdir?

 18-11/13/yasak-elma-iremjpg.jpg

Yasak Elma İrem (Zeynep Bastık) kimdir?

Pazartesi akşamlarının büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Yasak Elma'nın 19 Kasım 2018 tarihinde yayınlanacak olan 23. bölümünde yepyeni bir oyuncuya merhaba diyeceğiz. Diziye Yıldız ve Zeynep'in kuzeni İrem karakteri ile giriş yapacak olan Zeynep Bastık 1991 senesinde dünyaya gelmiştir, 27 yaşındadır. 165 boyundadır.

Müziğe karşı yetenekli olan genç isim bir süre Murat Dalkılıç'ın vokalistliğini yapmış ve daha sonra da ilk albümünü piyasaya çıkartmıştır. Müzik çevrelerinde Murat Dalkılıç ile birlikte yaptığı Lüzümsuz Savaş adlı parça ile tanınmıştır.

 18-11/13/zeynep-bastik-yasak-elma-1542109958.jpg

Adı Mutluluk, Sil Baştan gibi diziler ile ekranlarda kendisini göstermiştir. Fox Tv ekranlarında yayınlanan Umuda Kelepçe Vurulmaz adlı dizi ile de izleyicilerin dikkatini çekmiştir. Yetenekli isim son olarak, sevilen dizi Yasak Elma'nın 19 Kasım 2018 tarihinde yayınlanacak olan yeni bölümünde İrem karakteri ile karşımıza çıkacaktır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin