Oyuncu Pınar Deniz'e dizisi biter bitmez yeni teklifler yağdı!

Başarılı ve güzel oyuncu Pınar Deniz en son Bir Deli Rüzgar dizisinde rol almıştı. Dizi biter bitmez birçok film ve dizi teklifi alan Pınar Deniz kimdir?

Merve Mutlu
13 Kasım 2018 - 15:15
Magazin

FOX ekranlarında yayınlanan Bir Deli Rüzgar dizisinde rol alan Pınar Deniz, dizi bittikten sonra birçok dizi ve filmden rol teklifi aldı. 

Yapımını TMC Film’in, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, FOX’ta yayınlanan ilk bölümüyle beğenilen “Bir Deli Rüzgar”ın tutkulu Gökçe’sini canlandıran Pınar Deniz, sesiyle de izleyenlerden tam not almıştı. Yayınlanan ilk bölümünde oyunculuğuyla göz dolduran Pınar Deniz, seslendirdiği “Bana Sevmeyi Anlat” şarkısı ile sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girmişti.

18-11/13/pinar-denizz.jpg

İlk olarak Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteriyle izleyicilerden büyük beğeni alan Pınar Deniz hemen ardından Bir Deli Rüzgar dizisinde Gökçe karakterine hayat verdi. Hem güzelliği hem sesi hem de oyunculuğuyla büyük beğeni alan oyuncuya birçok dizi ve filmden teklifler yağdı. 

Birsen Altuntaş'ın verdiği bilgiye göre; yaklaşık bir ay içerisinde 10'a yakın oyunculuk teklifi alan güzel oyuncu henüz herhangi bir projeye imza atmadı. 

Pınar Deniz kimdir?

18-11/13/pinar-deniz.jpg

4 Kasım 1993'te Adana doğdu. Fakat kimliğinde 2 Şubat 1994 doğumlu gözükmektedir. İstanbul Üniversitesi Halkla ilişkiler ve Reklamcılık mezunu. Gani Müjde'nin bir deneme çekimine dahil olan Deniz ilk olarak Sil Baştan dizisinde yer aldı. Daha sonra Murat Dalkılıç'ın 'yani' isimli klibinde oynadı. Ayrıca Romanyalı fotoğraf sanatçısı Mihaela Noroc'un tüm dünyayı gezerek hazırladığı Güzellik Atlası'nda yer alarak İzmir'i temsilen dahil oldu. Vatanım Sensin dizisinde yer alan oyuncu hemen ardından Bir Deli Rüzgar dizisinde Gökçe karakterini canlandırdı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin