Yasak Elma bitiyor mu? Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi hakkında...

Pazartesi akşamlarının ilgiyle takip edilen dizisi Yasak Elma final mi yapıyor? Merak edilenler haberimizde yer alıyor.

Nurşah
13 Kasım 2018 - 15:22
Magazin

Geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan ve kısa sürede izleyicisinden büyük bir beğeni toplayan Yasak Elma final mi yapacak? Sezon arasında Talat Bulut'a yönelik taciz iddiaları ile sık sık gündeme gelen dizi şimdi de oyuncularının sosyal medya üzerindeki yazışmaları ile gündeme geliyor. Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu, bu durumu geçtiğimiz günlerde köşesine taşıdı...

18-11/13/yasak-elma-bitiyor-mu.jpg

"Son sezonu olur"

Yasak Elma’yı geçtiğimiz sezon ev ahalisi epey izliyordu. Halit Argun karakterinde vücut bulan Talat Bulut’la ilgili çıkan ‘taciz’ haberleri mi etkilemişti ev ahalisini? Çünkü bu sezon ilgilenmiyorlar. Sordum, “Yok, Ender eve dönünce büyüsü bozuldu, ondan olsa gerek” dediler.

Son sezonu olur

Tahminim, ‘Yasak Elma’ için bu sezon son olur. Bütün yaz, taciz haberleriyle geçti. Sonrasında yeni sezon başladı, bu sefer,  sosyal medya üzerinden yazışmalar gündeme geldi. Anlayacağınız, oyuncular ve ekip yoruldu. Bakıyorum gidişata, ‘biz bu sene bitirelim’ der gibi...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin