Lost'un oyuncu kadrosu yeniden bir araya mı geliyor?

Efsane dizinin oyuncu kadrosu, 10'uncu yıl dönümü için yeniden bir araya gelebilir.

resim yok
30 Temmuz 2013 - 10:07
Magazin

Efsane dizi Lost'un oyuncu kadrosu, 10'uncu yıl dönümü için yeniden bir araya gelebilir!

Bir uçak kazasından kurtulup ıssız bir adaya düşmelerinin üzerinden neredeyse dokuz yıl geçti.

 

Emerson'dan açıklamalar


Dizide Ben Linus karakterini canlandıran Michael Emerson, dizinin 10'uncu yılı nedeniyle hayranların oyuncu kadrosunu yeniden birlikte görme şansları olabileceğini söyledi.

Lost'un muhteşem finali

Kulağına tekrar birleşmeyle ilgili pek çok şeyin geldiğini belirten Emerson, eğer böyle bir şey olursa, diziyi mantıklı bir zemine oturtmanın oldukça zor olacağını da ekledi.

'ERKEN OLABİLİR'

Dizinin yaratıcılarından Damon Lindeof ise;

"10'uncu yıldönümünün bir yandan tekrar bir şeyler yapmak için mükemmel bir zaman olduğunu, ancak diğer yandan belki böyle bir oluşum için fazla erken olabileceğini" söyledi.

Lindeof, bütün kuşkularına rağmen "Böyle bir organizasyon olursa, bunun parçası olmamak için deli olmak gerektiği" düşüncesinde.

 

Oyuncular çeşitli projelerde


Lost'un pek çok oyuncusu diziden sonra farklı yapımların içinde yeniden bir araya geldi.

Dizi oyuncularından Henry Ian Cushick (Desmond Hume) ve Jorge Garcia (Hurley Reyes) yakında CBS kanalında yer alan bir yapımda Daniel Dae Kim (Jin-Soo Kwon) ve Terry O'Quinn'e (John Locke) katılacaklar.

Yine dizi oyuncularından Mark Pelligrino, Michael Emerson'un Lost kadrosundan Alan Dale ve Ken Leung'la birlikte yer aldığı 'Person of Interest'e katılmaya hazırlanıyor.
[reklam]
Dizi hakkında

Dizi, Sidney - Avustralya'dan Los Angeles, Amerika Birleşik Devletleri'ne uçan bir yolcu uçağının kaza yapması sonucu Güney Pasifik'te gizemli bir adaya düşen kazazedelerin hikâyelerini konu edinmektedir.

Her bölüm tipik olarak adada geçen ana hikâyenin yanı sıra, bir karakterin hayatındaki bir başka noktaya ilişkin ikinci bir hikâyeye sahiptir, yine de diğer zaman ile ilgili olaylar düzeni bu formülü sonraki bölümlerde değiştirmektedir.

İlk bölüm, ilk kez 22 Eylül 2004'te yayınlandı ve altı sezon yayınlandıktan sonra 121. bölümü ile dizi, 23 Mayıs 2010 tarihinde sona erdi. Dizi, Amerika Birleşik Devletleri'nde American Broadcasting Company (ABC) kanalında yayınlanmakla birlikte, birçok ülkede bölgesel kanallarda yayınlandı.

 

 

NBC'DEN İLGİ ÇEKİCİ YENİDİZİ PROJELERİ YOLDA! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin