Love & Anarchy 1. sezon Netflix'te başladı! Love & Anarchy nasıl bir dizi?

Netflix'in İsveç yapımı romantik komedi dizisi "Love & Anarchy (Kärlek & Anarki)" 1. sezon bölümleriyle 04 Kasım 2020 Çarşamba günü dijital yayın platformunun kütüphanesine eklendi. Dizi ile ilgili tüm detaylar...

Hayat zorlaştığında bırak zorlaşsın... Kendini bul...

LOVE & ANARCHY 1. SEZON NETFLIX'TE!

Netflix'in İsveç yapımı romantik komedi dizisi "Love & Anarchy (Kärlek & Anarki)" 1. sezon bölümleriyle 04 Kasım 2020 Çarşamba günü dijital yayın platformunun kütüphanesine eklendi.

Evli ve iki çocuk annesi bir danışman Sofie (Ida Engvoll) ve genç bir bilişim teknisyeni olan Max'ın (Björn Mosten), toplumsal normlara meydan okuyan bir flört oyununa başlaması ve bu oyunun tüm yaşamlarını gözden geçirmelerine yol açmasını konu edinen yapımın ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor.

20-11/04/love-anarchy-foto2.jpg

LOVE & ANARCHY BÖLÜM REHBERİ

Süreleri 26 ile 34 dakika arasında değişkenlik gösteren bölümler şöyle sıralanıyor:

1. sezon 1. bölüm: "Her Şey Böyle Başladı" (34 dakika)
1. sezon 2. bölüm: "Şaşırt Beni" (26 dakika)
1. sezon 3. bölüm: "Stream-Us" (29 dakika)
1. sezon 4. bölüm: "Kalıcı Bir İş" (29 dakika)
1. sezon 5. bölüm: "Kitap Fuarı" (29 dakika)
1. sezon 6. bölüm: "Pişmanlıklar" (29 dakika)
1. sezon 7. bölüm: "Ayahuska" (27 dakika)
1. sezon 8. bölüm: "Şimdi, Sonsuzluk ve Eylem Planı" (33 dakika)

Sezonun açılış bölümünde; Max tarafından iş yerinde uygunsuz bir pozisyonda yakalanan Sofie yeni işine pek iyi sayılmayan bir başlangıç yapar. Ancak yaşanan bu olay farkında olmadan bir meydan okuma oyununu tetikler. Bundan sonra Max ve Sofie arasında hem meydan okumalar hem de flört giderek yoğunlaşacaktır.

20-11/04/love-anarchy-foto3.jpg

Love & Anarchy'nin oyuncu kadrosunda Ida Engvoll ve Björn Mosten ikilisine Carla Sehn, Reine Brynolfsson, Gizem Erdogan, Björn Kjellman, Ruben Lopez, Johannes Kuhnke, Elsa Agemalm Reiland, Benjamin Shaps, Disa Östrand, Ejke Blomberg, Lars Väringer eşlik ediyor.

Quicksand'den sonra Netflix'in İsveç dilinde yayınlanan ikinci dizisi olan Love & Anarchy'nin senaryosunu Lisa Langseth (Euphoria, Pure) ve Alex Haridi (Quicksand, Real Humans) ikilisi kaleme alıyor.

20-11/04/love-anarchy.jpg

"Love & Anarchy" (Netflix) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin