Lübnan'da Türk Lokumu olarak tanıtılan ünlü oyuncu kim?

Tuba Büyüküstün Lübnan'da Elle Arabia dergisine 'Türk Lokumu' başlığıyla kapak oldu.

resim yok
06 Temmuz 2013 - 15:44
Magazin

Tuba Büyüküstün Lübnan'da Elle Arabia dergisine 'Türk Lokumu' başlığıyla kapak oldu.

 

Arap dünyası Tuba'yı çok sevdi!


Arap dünyasında geniş bir hayran kitlesi bulunan Tuba Büyüküstün, Lübnan'da yayınlanan Elle Arabia dergisine kapak oldu.

 

''Eşim...''


Güzel oyuncu, "Şu ana kadar kamera önünde birlikte çalıştığınız, ekrana en çok yakışan aktör hangisi?" sorusuna "Eşim" yanıtını verdi.

Lübnan'da iki ayda bir yayınlanan, Fransızca, İngilizce ve Arapça olmak üzere üç farklı dilde hazırlanan kapaklarıyla satışa sunulan Elle Arabia dergisi, yeni sayısında Tuba Büyüküstün röportajına yer verdi.

TÜRK LOKUMU BAŞLIĞI

Büyüküstün, dergi için geçtiğimiz ay Sait Halim Paşa Yalısı'nda fotoğrafçı Giovanni Squatrit'in objektifine poz verdi. Dergi, röportajına "Türk lokumu" başlığını attığı Büyüküstün'ü kapağına da taşıdı.

Çekim için "13 yaşımdan bu yana fotoğraf çektirmekten hoşlanmıyorum ama bu çekim beni zamanda başka bir yere götürdü" diyen güzel oyuncu, röportajında ikiz kızlarından da bahsetti:

[reklam]

"Doktor ikiz beklediğimi söylediğinde şaşırmadım. Çünkü bir şekilde hissediyordum. Daha önceleri de bir leydi gibi hissediyordum ama anne olduktan sonra sanki başka bir seviyeye geçmiş gibiyim.

 

Hayattaki en büyük eğlencen ne diye sorsan daha önce başka bir şey diyebilirdim ama şimdi kızlarımın 'anne' demesi diyebilirim."


'EKRANA EN ÇOK YAKIŞAN EŞİM'

"Gönülçelen" dizisinde birlikte rol aldığı Onur Saylak'la 2011'de evlenen Büyüküstün '"Şu ana kadar kamera önünde birlikte çalıştığınız, ekrana en çok yakışan aktör hangisi?" sorusuna da "Eşim" yanıtını verdi.

 

 

BÜYÜKÜSTÜN'DEN HÜRREM'E DESTEK! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin