Kıvanç Tatlıtuğ'un yüzü kolay unutulmuyor!

Yapılan bir araştırma Türkiye'nin en çok hatırlanan yüzlerinden birinin yakışıklı oyuncuya ait olduğunu gösterdi.

resim yok
05 Temmuz 2013 - 15:56
Magazin

Yapılan bir araştırma Türkiye'nin en çok hatırlanan yüzlerinden birinin yakışıklı oyuncuya ait olduğunu gösterdi.

 

Adwatch'ın araştırma sonuçları

Reklamların hatırlanırlık oranlarını araştıran Adwatch adlı şirket, Mayıs ayında sadece 3 reklamın, yüzde 3 hatırlanma oranının üzerine çıkabildiğini gösterdi.

 

İkisinde de o var!


Araştırmanın ilginç olan tarafıysa, söz konusu reklamların ikisinde Kuzey Güney'in yakışıklı oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ'un olması.

 

O reklamlar hangileri?

 

Akbank yüzde 3,8, Molfixyüzde 3,3, Mavi Jeans de yüzde 3,1′lik hatırlanma oranlarıyla araştırmadaki yerini almış.

 

Sonuçlara bakılacak olursa...


Şu sıralar tatilini Bodrum’da sürdüren ve eğitim almak amacıyla 4 aylığına Londra’ya gitmeyi planlayan Kıvanç Tatlıtuğ, araştırmanın sonuçlarına bakılacak olursa Türkiye’deki milyonlarca insanın en kolay hatırladığı ve unutmadığı yüz olmayı başarmış.

Tatlıtuğ'un kariyeri

Kıvanç Tatlıtuğ, Edirneli bir anne ile Yugoslavya kökenli Adanalı bir babadan dünyaya gelmiştir. 2002 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçilmesiyle adını duyurmuştur. Fakat popülerliğini 2005'te başlayan oyunculuk kariyeriyle sağlamıştır.

İlk olarak Gümüş'te oynadığı Mehmet karakteriyle adından söz ettiren Tatlıtuğ, ardından Menekşe ile Halil ve Amerikalılar Karadenizde 2 gibi yapımlarda yer aldı. Asıl çıkışını ise Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu ile yaptı.
[reklam]
Behlül karakterini canlandırdığı dizide, başrolü Beren Saat ile paylaştı. 2010'da kısa bir süre Ezel dizisinde oynadı. Son olarak ise Kuzey Güney adlı dizide Kuzey rolüyle karşımıza çıktı.

Oyunculuğa ilk adımını 2005 yılında Gümüş dizisiyle atan Tatlıtuğ, Songül Öden ile başrolü paylaştığı bu diziyle Arap ülkelerinde de hayran kazanmaya başladı. Hatta dizinin popülerliği bazı ülkelerde dizinin "genel ahlaka aykırı" bulunması gerekçesiyle yayından kaldırılmasını gündeme getirdi; fakat bu durum hiç gerçekleşmedi. Gümüş'ün ardından, Menekşe ile Halil 'de Halil karakterini canlandırdı. Amerikalılar Karadenizde 2 adlı filmde oynadı.

Kariyerindeki en büyük adım ise 2008'de Beren Saat'le başrolünü paylaştığı, Halit Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Behlül Haznedar karakteri oldu. Behlül ile yengesi Bihter'in (Beren Saat) yaşadıkları yasak aşkı konu alan dizi, adından oldukça söz ettirdi. Dizide canlandırdığı Behlül Haznedar karakteri, Tatlıtuğ'a Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü kazandırdı.

2010'da Ezel dizisinde, dizinin bitmesine yakın Sekiz adlı yan karakteri canlandırdı. Bunun dışında birkaç reklam filminde de yer aldı. Son olarak Kanal D'de yayınlanmakta olan Kuzey Güney adlı dizide Buğra Gülsoy ile birlikte başrolü paylaşmaktadır. Bu arada oldukça ses getiren Kelebeğin Rüyası isimli sineöma filminde de başarılı bir oyunculuk performansı ortaya koydu.

 

 

KIVANÇ TATLITUĞ'DAN SÜRPRİZ KARARLAR! DETAYLAR BURADA!

 

KUZEY GÜNEY final bölümünün tamamını izlemek için tıkla!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin