Lucifer 2. sezon bölüm sayısında artış var!

Yayıncı kanal Fox, Lucifer'ın devam etmekte olan ikinci sezon bölüm sayısını 13'ten 22'ye yükseltti.

İkinci sezonu devam eden Lucifer hayranlarına güzel haber! Lucifer'a bu sezon çok daha fazla doyacağız! Neden mi?

9 BÖLÜMLÜK ARTIŞ

Yayıncı kanal Fox, Lucifer'ın devam etmekte olan ikinci sezon bölüm sayısını 13'ten 22'ye yükseltti. Dizi, ikinci sezonuna tıpkı sezon ortasında ekranlara gelen ilk sezonunda olduğu gibi 13 bölümlük siparişle başlamıştı.

Fox Entertainment Başkanı David Madden konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Lucifer, kara mizahı ve tutkulu hikaye anlatım tarzını ortaya koyarak ekran macerasını sürdürüyor. Gotham'a mükemmel şekilde eşlik eden dizi için bu ek dokuz bölümlük siparişi vermekten dolayı çok memnunuz.

Dizideki karakterlerin içini cazibesi ve mizahı ile dolduran Tom, Lauren ve tüm oyuncu kadrosuna teşekkür etmek istiyorum. Bir teşekkür de her hafta böylesine mükemmel bir yapımı bizlere ulaştıran yapım ekibinden Jerry, Len, Jonathan, Joe ve Ildy'e. Sezonun geri kalanında neler olduğunu görmek için sabırsızlanıyoruz." ifadelerini kullandı.

16-11/01/lucifer-2.jpg

REYTİNGLERİ NASIL?

İlk sezonunu izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş aralığında 1.47 reyting oranı ve 4.56 milyon izleyici ortalaması ile kapatan Lucifer'ın devam eden ikinci sezonundaki ortalaması ise 18-49 yetişkin yaş aralığında 1.11 reyting oranı ve 3.775 milyon izleyici.

Lucifer takipçilerinin genel görüşü bu sezonun oldukça iyi devam ettiği yönünde. Bunda Lucifer'ın annesi rolüyle kadroya dahil olan Tricia Helfer gibi yeni oyuncuların önemli etkisinin olduğu da bir gerçek.

Dizi, sezonun yedinci bölümü "My Little Monkey" ile 07 Kasım Pazartesi günü Fox ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Dizinin ikinci sezonundaki bölüm sayısı artışı hikayenin gidişatını sizce nasıl etkiler?

'Lucifer' 2. sezon 7. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin