Lucifer, "Tanrı"yı kadrosuna kattı

Şeytan'ın Los Angeles'daki hayatını anlatan dizi, Timothy Omundson'u kadrosuna kattı.

Berfu Özlen
23 Ocak 2017 - 12:16
Magazin

Cehennem'deki tahtını, Los Angeles'daki hayata değişen Şeytan'ın hikayesinin anlatıldığı Lucifer, sonunda kadrosuna bir de Tanrı'yı kattı. 

Her ne kadar dizide şimdiye dek görünmese de, Tanrı olgusu hep ana temalardan biri olmuştu.

Biraz deli, biraz Tanrı

Diziye sonunda Timothy Omundson, Tanrı rolü ile dahil oldu. Entertainment Weekly'nin haberine göre dizideki Tanrı rolü tahmin ettiğimizden farklı olacak. Timothy Omundson, dizide God Johnson isimli birini canlandıracak. God Johnson, kendisini tanrı sanan bir psikiyatri hastası olacak. Karizmatik ve zeki bir karakter olacak olan God Johnson'ın Tanrı olmadığını ise kanıtlamaya çalışmak Lucifer'a düşecek. Ancak Johnson'ın sadece bir Tanrı'nın sahip olabileceği bilgilere sahip olması, Lucifer'ın da kafasını karıştıracak!

Aile saadeti

Sezon iki, Tanrı'nın eşi ve aynı zamanda Lucifer'ın annesinin çevresinde şekillenmişti. Tanrı'nın da küçük bir aile toplantısı için dünyaya inmiş olması olası gözüküyor. Dizinin hayranları tanrısal varlıkların, dizide ölmüş kişilerin bedenlerine girebildiklerini biliyordur. Tanrı da neden aynı şeyi yapmış olmasın?

Timothy Omundson kimdir?

Daha çok komedi işleri ile tanınan aktörün en ünlü rolleri arasında, Pysch'daki Dedektif Carlton Lassiter ve Galavant'daki Kral Richard bulunuyor. Supernatural, Hot in Cleveland ve American Housewife gibi dizilerde yardımcı oyunculuk da yapan Omundson'ın Tanrı'yı oynamak için yeterince karizması olduğunu söylemek mümkün.

Lucifer'ın Mayıs ayına dek tatile girmesine son iki bölümü kaldı. Mayıs itibariyle Omundson'u da izleyebileceğiz. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin