Lost'un geri dönme ihtimali var mı?

Yapımcı Damon Lindelof Lost'un geleceği hakkında konuştu.

Berfu Özlen
23 Ocak 2017 - 11:30
İptal - Onay

ABC'nin kült dizisi Lost'un kalplerimizde apayrı bir yeri var. 6 senelik maratonunun ardından sona erdiğinde Lost, arkasında karışık kafalar ve cevaplanmamış bir çok soru bıraktı. Oceanic Havayollarının 815 sefer sayılı uçağından en son haber alalı neredeyse 7 sene oldu. Dizinin hayranları durmaksızın yeni bölümler talep ededursun, dizinin yapımcısı Damon Lindelof, Lost'un ekranlara geri dönebileceğini ancak kendisinin bu projenin içerisinde bulunmayacağını belirtti.

 

Star Wars gibi

Lindelof; "Carlton Cuse ve ben hep gelecekteki olası projeler için sıcak baktık. Lost bizim ve yaratıcısı J.J. Abrams'ın çok ötesinde bir yapım. George Lucas'ın Star Wars evreninin haklarını satması ve filmi izleyerek büyüyenlerin şu an yeni bölümler çekiyor olması çok heyecan verici. Belki aynı şey Lost için de olabilir" dedi.

Peki iyi bir fikir mi?

Hayranların çok da heyecanlanmadan önce unutmamaları gerek iki şey var. Birincisi bu projenin garanti olmadığı, ikincisi ise yapılacak bir devam serisinin gerçekten iyi olup olmayacağı. Heroes'un ekranlara dönüş başarısızlığından sonra, reboot dizilerin pek de başarılı olmadığını söylemek güç değil. Bir diziyi sırf geçmişte başarılıydı diye hayata geçirmek pek mantıklı bir fikir olmayabiliyor. 

Ayrıca her ne kadar dizinin yapımcısı Star Wars örneği vermiş olsa da, Lost evreni ve Star Wars evreni birbirinden çok farklı. Lost'un, Star Wars'ın yanında daha kısır bir olay örgüsüne sahip olduğu ve yan hikayelerin gelişime daha kapalı olduğu bir gerçek.

Lost'un geri gelip gelmeyeceği belirsizliğini korurken, emin olunan tek şey Lindelof'un olası projeye dahil olmayacağı. 

Gelişmeler ve haberler için sitemizi takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin