Luke Cage Netflix'i kesintiye uğrattı!

Luke Cage'in 13 bölümlük ilk sezon bölümlerinin sisteme yüklenmesinin bir gün sonrasında Netflix'te iki saati aşkın bir hizmet kesintisi yaşandı

Volkan Küçükel
03 Ekim 2016 - 09:30
Magazin

Luke Cage izleyicileri saatler süren Netflix kesintisi nedeniyle yüz üstü durumda kaldı!

'LUKE CAGE' KESİNTİSİ!

Netflix sunucularında aşırı yüklenme nedeniyle bir kesinti yaşandı. Bu durumun Marvel's Luke Cage dizisine gösterilen yoğun ilgiden kaynaklandığı belirtiliyor.

NETFLIX'TEN DETAYLI AÇIKLAMA GELMEDİ

Cumartesi günü, süper kahraman temalı dizi Luke Cage'in 13 bölümlük ilk sezon bölümlerinin sisteme yüklenmesinin bir gün sonrasında Netflix'te iki saati aşkın bir hizmet kesintisi yaşandı

Netflix yaşanan servis kesintisi nedeniyle herhangi resmi bir neden belirtmezken, ilerleyen saatlerde Netflix resmi Twitter hesabından sorunun çözüldüğüne dair takipçilere bilgilendirme yapıldı.

Deadline'ın haberine göre kesintiden öncelikle Kuzey Amerika ve Birleşik Krallık civarındaki aboneler etkilendi.

16-10/02/netflix-1475419430.png

13 BÖLÜMLÜK SEZON

Üzerinde uygulanan deneyler sonucu kazandığı darbelere karşı dayanıklı bir deri ve iyileşme yeteneği ile süper güçlere sahip olan Luke Cage'in hikayesini ekranara getiiren dizinin ilk sezonunun tüm bölümleri 30 Eylül Cuma günü Netflix abonelerine sunulmuştu.

Luke Cage'i Mike Colter'ın canlandırdığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Mahershala Ali, Alfre Woodard, Simone Missick, Theo Rossi, Frank Whaley ve Rosario Dawson gibi isimler de yer alıyor.

İlk olarak Marvel's Jessica Jones'ta tanıştığımız Luke Cage'in hem şehri kurtarmaya hem de normal hayata adapte olmaya çalışmasını izlediğimiz dizinin yapımcı kadrosunda Cheo Hodari Coker (Southland, Ray Donovan), Charles Murray (Roots) ve Jeph Loeb (Marvel’s Daredevil, Marvel’s Jessica Jones) gibi isimler bulunuyor.

Luke Cage'i izleme fırsatınız oldu mu? Dizi beklentilerinizi karşılayabildi mi?

'Luke Cage' tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin