Archer 10. sezon sonunda final yapıyor!

Archer'ın yaratıcısı Adam Reed, 2017'nin Ocak ayı içinde sekizinci sezonuyla ekranlara geri dönecek animasyon dizisini 10. sezon sonunda bitirmeyi planladıklarını ifade etti.

resim yok
02 Ekim 2016 - 19:46
İptal - Onay

Archer fanları, en gösterişli animasyon casusunuza veda etmeye hazırlanın! Ancak hemen endişelenmeyin çünkü önümüzde daha bolca zaman var.

Ve Archer'ın ne zaman sona ereceği konusunda artık bir bilgimiz var!

3 SEZON SONRA BİTİYOR

Dizinin yaratıcısı Adam Reed, 2017'nin Ocak ayı içinde sekizinci sezonuyla ekranlara geri dönecek animasyon dizisini 10. sezon sonunda bitirmeyi planladıklarını ifade etti.

Reed konuyla ilgili yaptığı açıklamada;

"Bu konu hakkında daha önceden kimsenin konuştuğunu bilmiyorum. Ancak benim planım kesinlikle sekizer bölümlük daha kısa sezonlardan oluşacak 8,9 ve 10. sezonunu yapmak ve ardından diziyi sona erdirmek" şeklinde konuştu.

Reed ayrıca diziyi aslında 8. sezon sonunda bitirmeyi planladıklarını ancak anlatılacak yeni hikayelerin olduğunun görülmesi üzerine konu üzerinde yeniden düşündüklerini ve diziyi üç yeni sezon için daha uzattıklarını ifade etti.

16-10/02/archer-4.jpg

İstihbarat şirketinde görev yapan ajanların hikayesini bizlere sunan Archer'da özel dedektif ve eski casus Sterling Archer'ı H. Jon Benjamin ve meslektaşı Lana Kane'i Aisha Tyler seslendiriyor. Jessica Walter, Chris Parnell, Judy Greer, Amber Nash, Adam Reed ve Lucky Yates kadroda yer alan diğer yıldız isimler.

Adam Reed ve Floyd County Productions'ın yaratıcısı olduğu dizinin uygulayıcı yapımcı kadrosunda Reed ve Matt Thompson ikilisi bulunuyor.

8. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Archer'ın 8. sezon bölümleri 2017 senesi içerisinde FX ekranlarına gelmeye başlayacak.

Archer için belirtilen bu bitiş planı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin