Luther 5. sezon onayını aldı!

Uzun süreli bekleyiş ve dedikoduların ardından beklenen haber geldi: Luther beşinci sezonuyla ekranlara geri dönüyor!

Volkan Küçükel
12 Haziran 2017 - 21:10
İptal - Onay

John Luther'in hala tamamlanmamış işleri var!

Uzun süreli bekleyiş ve dedikoduların ardından beklenen haber geldi: Luther 5. sezonuyla ekranlara geri dönüyor!

DÖRT BÖLÜMLÜK 5. SEZON YOLDA!

BBC'nin sevilen dizisi Luther dört bölümden oluşacak yeni sezonuyla sorularımıza cevap vermek için hazırlanırken bazı yeni yeni soruları da beraberinde getirecek.

Dedektiflik görevine geri döneceği için heyecan duyduğunu belirten Altın Küre ödüllü Idris Elba, BBC ile uzun süredir yeni bir sezon için görüşme halinde olduklarını söylerken diziyi geri döndürdükleri için çok heyecanlı olduğunu belirtti.

17-06/12/luther-2.jpg

LUTHER 5. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Neil Cross'un yaratıcısı olduğu Luther'ın yeni sezonunun çekimlerine 2018 senesinin ilk aylarında başlanacak. Yeni bölümlerin ne zaman izleyicilerle buluşacağı şimdilik belirsiz.

04 Mayıs 2010 tarihinde ekran macerasına başlayan dizi, 22 Aralık 2015'te sadece iki bölümden oluşan dördüncü sezonuyla ekranlara gelmişti.

BBC Studios ve BBC America ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yapımcı kadrosunda Cross ve Elba ile birlikte Marcus Wilson, Hilary Salmon ve Elizabeth Kilgarriff bulunuyor.

Şu an için beşinci sezon hikayesi ya da oyuncu kadrosu hakkında detaylı bir bilgi mevcut değil. Bakalım Luther ne gibi sürprizlerle geri dönecek...

17-06/12/luther-dizi-1497291278.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin