Mad Men'in yaratıcısından yeni bir dizi geliyor!

Mad Men'in yaratıcısı Matthew Weiner'ın yeni televizyon projesinin adresi belli oldu: Amazon

Volkan Küçükel
28 Ekim 2016 - 08:30
Magazin

Matthew Weiner yüksek beklentili yeni bir dizi ile ekranlara dönüyor!

WEINER VE AMAZON

Kızgın teklif mücadelelerinin ardından Mad Men'in yaratıcısı Matthew Weiner'ın yeni televizyon projesinin adresi belli oldu: Amazon ve The Weinstein Company.

PROJENİN DETAYLARI

Deadline'ın haberine göre 'Günümüzün dünyasının birçok bölgesinde geçen bir antoloji dizisi' olarak nitelendirilen dizi projesi için Weiner yaklaşık 70 milyon dolarlık bir bütçe güvencesi elde etti.

TWC ve Amazon tarafından finanse edilecek dizinin sezonu için sekiz bölümlük sipariş verildi.

Dizinin detaylı hikayesi ve ismi henüz belli değil.

16-10/27/matt-weiner.jpg

Konuşulanlara göre Weiner'ın dizinin senaristliğini ve uygulayıcı yapımcılığını üstlenmesinin yanında ilk sezonun en az dört bölümünün yönetmen koltuğunda oturması da bekleniyor.

ÖDÜLLERE ADAY DRAMA DİZİSİ ARAYIŞI

Art arda kazandığı dört Emmy ödülüyle en iyi drama dizisi kategorisine ambargo koyan ve AMC'nin dizi alanındaki haritasını şekillendiren Mad Men ile önemli bir işe imza atan Weiner'ın yeni dizi projesini bünyesine katan Amazon'un beklentileri yüksek.

Kanal, eleştirmenlerce övülen iki komedi dizisi Transparent ve Mozart In The Jungle'ı bünyesinde bulundursa da drama büyük ödüllerinde yarışacak kaliteli bir dizi arayışını sürdürüyordu. Bu arada bir başka Emmy ödüllü isim David E. Kelley'den çıkan yeni dizileri Goliath'tan da oldukça umutlu olduklarını belirtelim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin