Yüksek Sosyete 18. Bölümde Neler Yaşanacak?

Star TV'nin sevilen dizisi Yüksek Sosyete'nin 18. bölümünü sizin için inceledik. Yüksek Sosyete 18. bölümde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde!

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Yüksek Sosyete’de heyecan hız kesmeden tırmanmaya devam ediyor. Dizinin başrol oyuncuları olan “Cansu” ve “Kerem” karakterleri arasında başlayan savaş bu akşam yayınlanacak olan 18. bölümde daha da alevlenmeyi başarıyor.

Yüksek Sosyete’de Büyük Savaş

Geçtiğimiz haftalarda Cansu’nun aslında bir tezgahtar değil sosyete kızı olduğunu ve kardeşi yerine koyduğu arkadaşı Mert’in de bu gerçeği bildiği halde ona söylemediğini öğrenen Kerem, öfkesinden kudurmuş ve yeni yollar denemeye, artık kalbi ile hareket etmemeye başlamıştı. İntikamının bir parçası olarak Cansu’nun yani Korhan ailesinin şirketine müdür olarak gelen Kerem, herkesi hayrete düşürecek kadar korkunç bir savaşın altına imza atıyor.

 

 

Henüz boşanma aşamasında olan ancak Süreyya’dan boşanmak istemeyen Metin ise Süreyya ile Levent arasında yaşanan aşkı öğreniyor ve Levent’ten intikam almaya başlıyor. Tüm bu olaylar devam ederken de Ece, onların birlikte olmasını istemeyen Mert’in babaannesine kafa tutuyor ve aşkında vazgeçmemeyi tercih ediyor.

Her Perşembe akşamı saat 20:00’da Star TV ekranlarında sevenleri ile buluşan Yüksek Sosyete dizisinin bu akşam yayınlanacak olan 18. Bölümünde Cansu ile Kerem arasında başlamış olan savaş daha da ateşleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin