Maduro da Diriliş Ertuğrul hayranı çıktı!

Başrolünde Engin Altan Düzyatan'ı Ertuğrul Gazi rolü ile izlediğimiz Diriliş Ertuğrul'un ülke sınırlarını aşan takipçilerinin arasında Venezuela Devlet Başkanı Maduro'nun da yer aldığını öğrendik!

Nurşah
18 Mayıs 2018 - 17:00
Magazin

Venezuela Devlet Başkanı Nikolas Maduro başında börk ve elinde Kayı Bayrağı ile poz verdi! Böylelikle, TRT 1 ekranlarında her çarşamba günü yeni bölümleri ile izleyicisiyle buluşan dizinin bizleri şaşırtan bir hayranını daha öğrenmiş olduk. 

Maduro'dan Diriliş'e selam!

Dizi, pek çok önemli kişi tarafından ilgi ile takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı en başta sayacağımız bu listede Katar, Kuveyt ve Bahreyn Kralları ile Kazakistan ve Filistin Devlet Başkanları da bulunuyor. Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Alivey'in de Diriliş Ertuğrul izleyicisi olduğunu öğrendikten sonra giderek çoğalan takipçiler listesine bir de Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro da eklendi!

18-05/18/venezuela-devlet-baskani-maduro-da-dirilis-ertugrul-hayrani-cikti-1526651020.jpg

Maduro'nun başında börk, elinde çift başlı kartal simgesinin bulunduğu yüzük ve Kayı bayrağı ile verdiği poz Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı tarafından sosyal medya hesaplarında paylaşıldı! Yapımcı Mehmet Bozdağ yaptığı paylaşımın ardından şu sözleri de ekledi:

"Diriliş Ertuğrul'u hayranlıkla takip eden Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, bizlere selam göndermiş. Sayın Maduro'ya bu nezaketi için teşekkür ederim."

18-05/18/maduro-dirilis.jpg

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin