Bülent Ersoy instagram hesabı açtı!

Akıllı telefon ve sosyal medya kullanmama kuralı olan ünlü sanatçı, dün Kerimcan Durmaz ile katıldığı bir davette bu kuralı yıktı! Bülent Ersoy instagram hesabı açtı!

Nurşah
18 Mayıs 2018 - 15:50
Magazin

Demet Akalın, dün akşam Bülent Ersoy, Kerimcan Durmaz ve Fatih Ürek'in davetli olduğu bir iftar yemeği düzenledi. Demet Akalın'ın evinde gerçekleşen bu yemekte bir araya gelen dörtlü sosyal medya hesaplarından eğlenceli paylaşımlarda bulundular. 

18-05/18/bulent-ersoy-instagram.jpg

Bülent Ersoy instagram hesabı açtı!

Türkiye'nin en büyük seslerinden olan ve her yaptığı büyük bir sansasyon yaratan ünlü isim Bülent Ersoy, dün akşam Demet Akalın'ın evinde iftar davetindeydi. Fatih Ürek ve Kerimcan Durmaz'ın davetli olduğu bu yemek öncesinde eğlenceli dakikalar yaşandı.

Sosyal medya ve akıllı telefon kullanmaması ile bilinen Diva Bülent Ersoy, Kerimcan Durmaz'ın da yardımı ile kendisine bir instagram hesabı açarak herkese iyi dileklerde bulundu...

  

Aslında benim hiç tarzım olmayan durumlar bunlar. Ama ben de artık herhalde gündeme uymalıyım diye hepinize bildiriyorum efendim, bilgi sunuyorum. Bu arada sizlere de en halisane duygularımla, tüm arzu ve projelerinizin tahakkuk edeceği yeni bir güne merhaba diyerek uyanmanızı yüce Rabbimden niyaz ediyorum ve sizleri kucak dolusu saran sevgimle, riyasız sevgimle koklayarak öpüyorum efendim. Müsaadenizle.

Kerimcan Durmaz ve Demet Akalın ise Bülent Ersoy hayranlarını bu instagram hesabını davet etmeye çağırdı...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin