Birand Tunca yeni dizi Erkenci Kuş'un kadrosuna katıldı!

Birand Tunca Erkenci Kuş'ta! Star Tv ekranlarında önümüzdeki günlerde yayın hayatına başlaması planlanan dizinin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

Nurşah
18 Mayıs 2018 - 15:22
Kültür Sanat

Star Tv ekranlarında romantik komedi türünde izleyici ile buluşacak olan Erkenci Kuş dizisinin yeni ismi Birand Tunca oldu! En son Mehmetçik Kut'ül Amare adlı dizi ile ekranlarda gördüğümüz Birand Tunca ve yeni dizi Erkenci Kuş hakkında merak edilenler haberimizde!

18-05/18/birand-tunca-erkenci-kus.jpg

Erkenci Kuş oyuncuları

Birand Tunca, yeni dizi Erkenci Kuş'ta Can'ın (Can Yaman) abisi Emre Divit karakteri ile karşımıza gelecek... Dizinin başrol oyuncusu olan Can Yaman'a ise Demet Özdemir eşlik edecek...

Çekimlerine 20 Mayıs tarihinde başlanacak olan dizinin oyuncu kadrosu da giderek belirginleşmeye başlıyor. Özlem Tokaslan, Sevcan Yaşar ve Zeynep Kızıltan'ın da yer aldığı dizi en kısa sürede izleyicilerle buluşacak! 

18-05/18/erkenci-kus-oznur-serceler.Jpeg

Öznür Serçeler'in de Sanem'in (Demet Özdemir) ablası rolü ile kadroya dahil olduğu haberleri kulağımıza ulaşan dizide ablasının reklam ajansında çalışmaya başlayan Sanem'in Can ile karşılaşması ve hayatının değişmesi anlatılacak!

18-05/18/birand-tunca-kimdir.jpg

Birand Tunca kimdir?

1990 yılında doğmuştur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü mezunudur. İlk olarak 2014 senesinde TRT'nin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'da canlandırdığı Bison karakteri ile izleyici karşısına çıkmıştır. İlerleyen senelerde Babam ve Ailesi, Aşk Laftan Anlamaz dizileri ile ekrana gelen Birand Tunca son olarak Star'ın yeni dizisi Erkenci Kuş'ta Emre karakteri ile karşımıza çıkacak!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin