Yabancı Damat ve Aşk-ı Memnu yeniden Kanal D ekranlarında!

Yayınlandıkları dönemde geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Aşk-ı Memnu ve Yabancı Damat dizileri tekrar Kanal D ekranlarında olacak!

Nurşah
18 Mayıs 2018 - 14:18
Yeni Bölüm

2004 senesinde yayınlanan Yabancı Damat ile 2008-2010 seneleri arasında büyük bir ilgi toplayan Aşk-ı Memnu dizileri tekrar bölümleri ile Kanal D ekranlarında olacak! Aradan geçen yıllardan sonra bile hala unutulmayan bu diziler, ne zaman yayınlanacak?

18-05/18/yabanci-damat-2018-kanal-d.jpg

Yabancı Damat ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Özgür Çevik ve Nehir Erdoğan'ın yer aldığı dizi 106 bölüm boyunca ekranlarda kalmış ve izleyiciden büyük bir beğeni toplamıştı. Bir Türk ve bir Yunan genci arasındaki ilişkiyi ve Yunan damadın ülkemize uyum sağlama sürecini konu alan dizi tekrar bölümleriyle Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak!

Yabancı Damat tekrar bölümleri ile 21 Mayıs Pazartesi tarihinden itibaren ekranlarda olacak! Saat 7.00'de başlayacak olan dizi hafta içi her gün yayınlanmaya devam edecek!

18-05/18/ask-i-memnu-ne-zaman.jpg

Aşk-ı Memnu tekrar bölümleri ne zaman yayınlanacak?

2008 - 2010 yılları arasında ekranlarda kalan dizi 79 bölüm sürmüştü. Halit Ziya Uşaklıgil'in bir Türk klasiği haline gelen aynı isimli romanından günümüze uyarlanan yapım, yayınlandığı dönemde oldukça konuşulmuş ve geniş bir izleyici kitlesine sahip olmuştu...

Aşk-ı Memnu 21 Mayıs tarihinde saat 9.45'te ilk bölümü ile Kanal D ekranlarında olacak! Hafta içi her gün izleyici ile tekrar buluşacak olan dizinin sevenleri de bu habere oldukça sevinecek gibi görünüyor!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin