Mehmet Aslantuğ, oğlu ile Can aynı sahnede olacak!

Mehmet Aslantuğ 29 Ekim tarihinde gerçekleşecek olan gösteride 17 yaşındaki oğlu Can ile aynı sahneyi paylaşacak...

Nurşah
18 Mayıs 2018 - 12:00
Magazin

Mehmet Aslantuğ'dan sevenlerine güzel bir sürpriz geliyor. 29 Ekim tarihinde gerçekleşecek olan etkinlikte oğlu Can ile aynı sahnede izleyici karşısında olacak!

18-05/18/mehmet-aslantug-can-ailesi.jpg

Mehmet Aslantuğ ile oğlu Aya İrini'de!

1996 senesinde dünyaevine giren Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan'ın Can isminde 17 yaşında bir de oğulları var. Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan çiftinin tek çocuğu olan Can, anne ve babası gibi sanatçı bir kişiliğe sahip.

29 Ekim tarihinde Mor ve Ötesi ile An Epic Symphony'nin Aya İrini'de gerçekleşecek olan performansına Mehmet Aslantuğ da konuk olacak. Oğlu Can'ın piyano başında olacağı gösteride, başarılı oyuncu Mehmet Aslantuğ oğluna eşlik edecek ve bir şiir seslendirecek...

18-05/18/mehmet-aslantug-kimdir.jpg

Mehmet Aslantuğ kimdir?

1961 senesinde doğan oyuncu an itibariyle 51 yaşındadır. Kafkasya göçmeni, çiftçi bir ailenin 5. ve son çocuğu olarak doğmuştur. İlköğretim ve lise eğitimini Samsun'da tamamlamıştır. Profesyonel oyunculuğa  1985 yılında, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi / İşletme eğitimini bırakarak başladı. 1993 yılında Detay Film'i kurdu.

Bir İstanbul Masalı, Veda, Hanımın Çiftliği ve pek çok dizide rol alan başarılı oyuncu ülkenin sevilen isimleri arasında yer alıyor... 1996 yılında Arzum Onan ile evlenen oyuncunun Can isminde bir oğlu bulunuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin