Yasak Elma Cem (Gün Akıncı) kimdir?

Fox Tv ekranlarında severek izlediğimiz Yasak Elma'nın yeni oyuncusu Cem (Gün Akıncı) kimdir? Kaç yaşında, şimdiye kadar rol aldığı diziler nelerdir? Hakkında merak edilen her şey haberimizde...

Nurşah
18 Mayıs 2018 - 11:46
Kültür Sanat

Sevilen dizi 20 Mayıs Pazartesi akşamı 10. bölümü ile izleyicisine kavuşacak. Yayınlanacak olan yeni bölümde yeni bir karakter ile tanışacağız. Yasak Elma Cem kimdir? Karakteri canlandıran oyuncu Gün Akıncı hakkında...

18-05/18/yasak-elma-cem.jpeg

Yasak Elma Cem kimdir?

Alihan'ın yöneticisi olduğu şirkete gelen Cem, Zeynep'i gözüne kestirecek. Onunla yakınlaşmak için çeşitli yollar deneyecek olan bu karakter Alihan ve Zeynep ilişkisinde yeni bir dönüm noktası oluşturacak gibi görünüyor. Yasak Elma Cem karakteri Gün Akıncı tarafından canlandırılmaktadır.

18-05/18/yasak-elma-cem-kimdir.jpg

Gün Akıncı kimdir?

21 Eylül 1988 senesinde Gün Akıncı, 30 yaşındadır. Öğrenimini Örnekal İlköğretim Okulu, Haydarpaşa Anadolu Lisesi ve ardından İstanbul Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümünde akademik derece ile tamamladı. Halen İTÜ'de yüksek lisans öğrenimini sürdürüyor.

15 yaşında basketbol oynamaya başlayan Gün, 19 yaşında Efes'in pilot takımı Pertevniyal A Takımı kadrosuna yükselme başarısını gösterdi. Ancak, dizindeki sakatlanmadan dolayı basketbol oynamayı bırakmak zorunda kalarak, lisanslı basketbol koçluğu yapmaya başladı.

18-05/18/gun-akinci-kim.jpg

Efes ve ITO Basketbol Kulüplerinde genç takımlar koçluğu yaptığı dönemin ardından, 
2010 yılında yepyeni bir sektörde çeşitli organizasyonlar ve partiler düzenleyen, 'Gust Day Organization' adında kendi ajansını kurdu. Takip eden 3 yıl boyunca Halkla İlişkiler Müdürü olarak birçok önemli restoran ve gece kulübünde çalıştı.

İLGİLİ İÇERİK

2013 yılında ise, İstanbul'un en önemli projelerinden biri olan Marmaray inşaatında Jeoloji Mühendisi olarak görev aldı. 2014 yılından beri podyumlarda ve kameralar karşısında modellik yapmaya devam ediyor. Aynı zamanda, oyunculuk alanında kendini geliştirmek için oyunculuk dersleri alıyor.

Başarılı oyuncuyu  2017 senesinde yayınlanan Kırlangıç Fırtınası adlı dizide Yusuf Turaboğlu karakteri ile izledik. Şimdi de Yasak Elma adlı dizide tekrar izleyici karşısına çıkacak olan Gün Akıncı, gelecek vadeden isimler arasında yer alıyor.

Yasak Elma 10. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin