Mahir İpek ve Veda Yurtsever dost kalabilmek için boşanıyor!

20 yıl önce evlenen Mahir İpek ve Veda Yurtsever, yıpranan ilişkilerinin dost kalmalarına engel olmaması için boşanma kararı aldı. İşte detaylar..

Merve Mutlu
29 Kasım 2018 - 14:21
Magazin

1998 yılında evlenen ve 15 yaşında bir oğulları olan Mahir İpek ve Veda Yurtsever çifti boşanma kararı aldılar. 20 yıldır evli olan çift, anlaşmalı olarak boşanmak üzere mahkemeye başvurdu.

Çiftin boşanma davası için verdikleri dilekçede, "Yıllar içinde ilişkimizin yıprandığı kanaatine varıp, dostluğumuzun devamı için, evliliğimizin sona ermesi kararını verdik” demeleri dikkat çekti.

18-11/29/veda-yurtseven.jpg

Oyuncu Veda Yurtsever, İstanbul Aile Mahkemesi’ne verdiği dilekçede,

"Mahir İpek ile yıllar içinde ilişkimizin yıprandığı kanaatine varıp, dostluğumuzun devamı için evliliğimizin sona ermesi kararını verdik. Karşılıklı olarak ve anlaşarak boşanmayı kabul ve beyan ettik. Davalı eş ile aramızdaki aile birliğinin devam etmesi mümkün olmadığından boşanmamıza ve protokolde belirtilen hususların karara bağlanmasını talep ederim”

dedi.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin