Escape At Dannemora 1. sezon 3. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Hapishaneden kaçış planı devreye sokuldu... Escape At Dannemora 1. sezon 3. bölümde neler olacak?

Showtime kanalının bir hapishaneden kaçış öyküsünü bizlere sunduğu "Escape at Dannemora" dizisi bu hafta ikinci bölümüyle ekranlara geldi.

ESCAPE AT DANNEMORA 1. SEZON 2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

2015 yılında New York eyaletinin Dannemora kasabasındaki Clinton kapalı ceza infaz merkezinde gerçekleşen gerçek bir hapishaneden kaçış olayından esinlenerek hazırlanan dizinin yeni bölümünde; Matt'in Dannemora'dan kurtulmak için planlamaya başladığı kaçış fikrine Sweat de sıcak bakmaya başlar.

Şikayet üzerine Sweat'in terzihane atölye amirliğinden alınması Joyce'u yıkıma uğratır. Bundan sonra Matt, Joyce'un mesajlarını Sweat'e ileterek ikili arasındaki iletişimi sağlar. Matt, bunu koz olarak kullanarak Sweat'i etkilemeye ve kullanmaya başlar.

ESCAPE AT DANNEMORA 1. SEZON 2. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Brett Johnson & Michael Tolkin ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı dizinin 2. bölümü "Pablo Picasso" 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.1 reyting oranı ve 0.49 milyon izleyici rakamlarını elde etti. Dizi, böylelikle ilk bölümüne göre toplam izleyici sayısında yükseliş gösterdi.

18-11/29/escape-at-dannemora-1-sezon-3-bolum-foto3-1543491662.jpg

ESCAPE AT DANNEMORA 1. SEZON 3. BÖLÜM NE ZAMAN?

Escape At Dannemora, sezonun 3. bölümü ile 02 Aralık Pazar akşamı Showtime ekranlarında kaldığı yerden devam edecek. Brett Johnson & Michael Tolkin'in senaryosunu kaleme aldığı bölümün yönetmen koltuğunda yine Ben Stiller oturuyor.

Yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

ESCAPE AT DANNEMORA 1. SEZON 3. BÖLÜM KONUSU

Matt (Benicio Del Toro) ve Sweat (Paul Dano), hapishaneden kaçış fikrini hayata geçirme konusunda ilk somut adımları atmaya başlar.

18-11/29/escape-at-dannemora-1-sezon-3-bolum-foto4.jpg

Tilly'nin (Patricia Arquette) kendilerine bu durumdan habersiz bir şekilde yardım etmeye başlamasıyla birlikte ikili duvarların arkasına geçme konusunda ilerleme kaydeder. Önlerine çıkan yeni engellere rağmen olumlu düşünceleri hedeflerinden sapmalarını engelleyecektir.

Düşüncesiz davranışları sonrasında kendini suçlu hisseden Tilly, Matt aracılığıyla Sweat ile iletişim kurmaya devam etmektedir.

YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

18-11/29/escape-at-dannemora-1-sezon-3-bolum-foto.jpg

18-11/29/escape-at-dannemora-1-sezon-3-bolum-foto1.jpg

18-11/29/escape-at-dannemora-1-sezon-3-bolum-foto2.jpg

18-11/29/escape-at-dannemora-1-sezon-3-bolum-foto5.jpg

"Escape At Dannemora" 1. sezon 3. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin