Barış Arduç ve Burcu Biricik'in yeni dizisinin yönetmeni belli oldu!

Türk televizyon ekranlarının sevilen iki ismi Barış Arduç ve Burcu Biricik'i aynı projede buluşturan Kuzgun dizisinin yönetmeni belli oldu!

Nurşah
29 Kasım 2018 - 15:09
Magazin

Son olarak Atv ekranlarında yayınlanan 8. Gün adlı dizi ile izleyici karşısına çıkan sevilen kadın oyuncu Burcu Biricik ile Kiralık Aşk'ın yakışıklısı Barış Arduç'un yeni dizisi Kuzgun için hazırlıklar son sürat devam ediyor. Birsen Altuntaş'ın paylaştığı bilgiye göre sevilen ikilinin başrolde yer alacağı dizinin yönetmeni de belli oldu!

 18-11/29/burcu-biricik-yeni-dizi.jpg

Bugünün Saraylısı dizisinin yönetmeni Kuzgun'da!

Başrollerinde Burcu Biricik ve Barış Arduç'un yer alacağı Kuzgun dizisi şimdiden büyük bir merakla beklenmeye başladı bile. Kara Sevda dizisi senaristlerinin kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğuna oturacak isim de belli oldu!

BluTv ekranlarında yarın izleyici karşısına çıkacak Yiğit Özşener'in yeni dizisi Bozkır'ın yönetmenliğini de yapan Bahadır İnce merakla beklenen dizi ile anlaştı! Bahadır İnce Bugünün Saraylısı, Es-Es ve Şöhret gibi büyük beğeni toplayan dizilerin de yönetmenliğini yapmıştı...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin