Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz, Acun ve Şeyma ayrılığı hakkında ilk kez konuştu!

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı ayrılığının ardından gözler, Zeynep Yılmaz'a çevrilmişti. Acun Ilıcalı'nın Şeyma Subaşı'dan önceki eşi Zeynep Yılmaz ilk kez açıklama yaptı.

Merve Mutlu
29 Kasım 2018 - 15:10
Magazin

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın ayrılığı, magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Yasak aşk iddialarıyla gündemde kalan ve tarafların yalanlamalarıyla sonlanan Acun ve Şeyma davasında gözler, Acun Ilıcalı'nın, evliyken Şeyma Subaşı'yla ilişki yaşadığı eski eşi Zeynep'e çevrilmişti. Zeynep Yılmaz ise sessizliğini koruyordu.

18-11/29/acun-zeynep.jpg

Acun Ilıcalı'nın Şeyma Subaşı'dan boşanmasının ardından eski eşi Zeynep Yılmaz kameralar karşısına bomba gibi döndü. Acun Ilıcalı ile Zeynep Yılmaz 2003 yılında dünya evine girmiş ve bu evlilikten Leyla ve Yasemin adında iki kız çocukları olmuştu. Zeynep Yılmaz ile Acun Ilıcalı, Acun Ilıcalı-Şeyma Subaşı çiftinin kızlarının dünyaya gelmesinden sonra boşanmışlardı. Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın boşanmasıyla ilgili ne diyeceği en çok merak edilen isimlerden birisi olan Zeynep Yılmaz, yakın çevresine konuyla ilgili açıklama yaptı.

Lady Gaga'nın modacısı olarak tanıdığımız Zeynep Kartal, dün ilklerin yaşandığı bir defileye imza attı. Her biri kendi alanında öne çıkan 24 kadının podyuma çıktığı defilenin en dikkat çeken ismi ise Zeynep Yılmaz oldu. Acun Ilıcalı'nın eski eşi, boşanma haberlerinin ardından ilk kez görüntülendi.

18-11/29/zeynep-yilmaz-kimdir.jpg

Zeynep Yılmaz'dan Acun Şeyma ayrılığına açıklama 

Defile sonrası sorulan Acun - Şeyma ayrılığı sorularını yanıtsız bırakan Zeynep Yılmaz, Mynet'in haberine göre: yakın çevresindeki arkadaşlarına "Bunun böyle olacağı belliydi. Yuva yıkanın yuvası olmaz" yorumunu yaptı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin