Oyuncu Gonca Vuslateri'den Sezen Aksu'yu andıran yeni imaj!

Başarılı ve güzel oyuncu Gonca Vuslateri'nin geçtiğimiz gün 'Hedefim Sensin' filminin galasına katılmasıyla, değişen imajı gündem oldu. Sezen Aksu'yu andıran imajıyla dikkat çeken Gonca Vuslateri büyük beğeni topladı.

Merve Mutlu
29 Kasım 2018 - 15:46
Magazin

Başrollerini Ata Demirer, Demet Akbağ, İlker Aksum, Gonca Vuslateri, Tarık Ünlüoğlu ve Erkan Can’ın paylaştığı ‘Hedefim Sensin’ filminin galası geçtiğimiz akşam gerçekleşti. Filmin başrol oyuncularından Gonca Vuslateri ise galaya damgasını vurdu.

Başarılı ve güzel oyuncu Gonca Vuslateri yeni imajı ile gecenin en çok konuşulan ismi olurken, 1990’lara damgasını vuran şarkıcı Bendeniz ve usta sanatçı Sezen Aksu’ya benzetildi.

18-11/29/gonca-vuslatt.jpg

Sezen Aksu’ya olan hayranlığıyla bilinen Gonca Vuslateri’nin yeni saçları merak uyandırdı. Ünlü oyuncu uzun zamandır Sezen Aksu ile ilgili pek çok paylaşım da yapıyor. Hayranlığını bir üst dereceye çıkardığı düşünülen oyuncunun, Sezen hayranlığından dolayı saçlarına bu modeli verdiği de konuşuluyor. Ancak diğer yandan da acaba bir Sezen Aksu projesi mi geliyor sorusunu akıllara getirdi.

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin