Yeni Bir Ben programı final yapıyor!

Kanal D'nin sevilen değişim temalı programı Yeni Bir Ben final yapıyor!

Nurşah
29 Kasım 2018 - 15:59
Magazin

Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan ve Şebnem Dönmez, Raşit Bağzıbağlı, Tuvana Büyükçınar'ın jüri koltuğunda oturduğu Yeni Bir Ben programından veda haberi geldi!

18-11/29/yeni-bir-ben-final-yapiyor.jpg

Yeni Bir Ben ekranlara veda ediyor!

10 Eylül Pazartesi günü yayın hayatına başlayan programda değişime ihtiyaç duyan 5 kadın ve onların değişim yolundaki hikayeleri anlatılıyordu... Yarın yani 30 Kasım Cuma günü ekrana gelecek olan 60. bölümü ile ekranlara veda edecek olan programın final kararını ise jüri üyesi Raşit Bağzıbağlı sosyal medya hesabı Instagram üzerinde takipçileri ile paylaştı...

18-11/29/yeni-bir-ben-final-1543497744.png

Tatlı anılarlar 60. Bölümde bu hafta veda ediyoruz. Herkes farklı yorumlar illaki yapacaktır. Saygı duyuyorum. Benim ekranda olgunluk dönemim olarak adlandırdığım bir program oldu @yeni1benkanald Başta Dilek Dağcıoğlu ve Ebru Kip’e. Sonrasında da tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. Sevgi ile kalın

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin