Mahkum dizisinin final tarihi belli oldu! Fox affetmedi!

Fox'un ilk sezon aldığı reytingleri ikinci sezonda karşılayamayan Mahkum dizisi için final kararı alındı! Mahkum dizisi kaçıncı bölümde final yapacak? Mahkum dizisi neden final yapıyor? Mahkum dizisi final bölümü ne zaman yayınlanacak? Mahkum dizisi final fragmanı yayınlandı mı?

FOX'un perşembe akşamları yayınlanan dizisi Mahkum cephesinden final haberi geldi! Mahkum dizisinin ilk sezona göre yeni sezonda gelen reytingleri dizinin sonunu mu getirdi?

Başrollerinde Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu gibi iki çok etkili oyuncunun yer aldığı dizide final tarihi de merak konusu oldu!

Innocent Defendant isimli Güney Kore dizisinden uyarlanan dizinin 18. bölümünden sonra orijinal hikayenin yerine yeni bir hikaye düzeninin gelmesi, ikinci sezonda her şeyin büyük değişime uğraması bile Mahkum dizisine olan ilgiyi yeniden artırmaya yetmedi.

Mahkum dizisi ne zaman final yapacak?

Bu sebeple geçen sezon izleyicileri ekranlara kilitleyen dizi hakkında yeni bir karar alındığı öğenildi. İddialara göre ikinci sezonu başlayan dizi 31. bölümü ile final yapacak ve ekran macerasına son verecek. Dizinin final kararı ile ilgili resmi olarak bir açıklama ise henüz gelmedi.

Mahkum dizisi final fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Mahkum dizisi 30. bölüm fragmanı yayında! Final fragmanının ise haftaya yayınlanması bekleniyor!

İLGİLİ İÇERİK



Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin