Mahsun Kırmızıgül ekranlara dönüyor! Ünlü sanatçı hangi dizide oynayacak?

Aşka Sürgün, Beyaz Melek, Mucize gibi yapımlarda imzası bulunan müzisyen, oyuncu ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül yeni bir diziye başlıyor. Mahsun Kırmızıgül hangi dizide oynayacak? Mahsun Kırmızıgül'ün dizisinin adı ne? Mahsun Kırmızıgül'ün dizisinde kimler olacak, dizi nerede çekilecek?

Berfin Sengil
05 Aralık 2023 - 16:19
Kültür Sanat

Beyaz Melek, Mucize, Güneşi Gördüm gibi filmlerin hem yönetmen hem de oyunculuğunu üstlenen ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül'ün yıllar sonra ekranlara döneceği öne sürüldü.

Mahsun Kırmızıgül’ün Murat Tokat ile ortak olduğu Boyut Film’in yeni dizisinin adının 'Güzel Atlar Diyarı' olacağı ifade edildi.

İlk İsim Belli Oldu

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, 'Güzel Atlar Diyarı'nda yer alması beklenen isimlerden biri Halil Ergün olacak.

Mahsun Kırmızgül'ün dizisinin İstanbul, Diyarbakır, Karadeniz ve Kapadokya gibi farklı illerde çekileceği belirtildi. Kanal D ekranlarında yayınlanacağı ve bir aşk hikayesine yer vereceği söylenen 'Güzel Atlar Diyarı'nın yakında sete çıkacağı kaydedildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin