Mahsun Kırmızıgül o habere tepki gösterdi

Ünlü şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, sosyal medyada yayılan 'Mahsun Kırmızıgül öldü' haberlerine tepki gösterdi. Mahsun Kırmızıgül öldü mü? Mahsun Kırmızıgül kimdir, nereli? Mahsun Kırmızıgül kaç yaşında? Mahsun Kırmızıgül'ün çocuğu var mı?

Berfin Sengil
15 Nisan 2024 - 12:49
Magazin

Güneşi Gördüm, Beyaz Melek, Mucize, Prestij Meselesi gibi başarılı yapımlara imza atan Mahsun Kırmızıgül, hakkında çıkan "Öldü" haberlerine sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Pek çok ünlü isim hakkında çıkan asılsız "Öldü" haberlerinin muhattabı bu kez şarkıcı, oyuncu ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül oldu.

'Yıkılmadım, Ayaktayım'

Mahsun Kırmızıgül asılsız habere karşı yaptığı paylaşımda, "Sırf tık almak için sosyal medyada 'öldü' haberi yapmak gerçekten çok ayıp. Arkadaşlar, yaşıyorum ve sağlığım da yerinde. Önümüzdeki cuma günü sahneye çıkacağım. Yıkılmadım, ayaktayım" ifadelerine yer verdi.

İşte Mahsun Kırmızıgül'ün o paylaşımı...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin