Ünlü astrolog Evrim Akın'a evlenmeyi yasakladı

Önceki gün astrolog Nuray Sayarı ile birlikte objektiflere yansıyan Evrim Akın, Sayarı'nın kendisine evlenmeyi yasakladığını söyledi. Peki Nuray Sayarı, Evrim Akın'a neden evlenme yasağı getirdi?

Berfin Sengil
15 Nisan 2024 - 13:03
Magazin

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ünlü isimlerin evlerine konuk olan Evrim Akın ile Ev Gezmesi programınının sunucusu, oyuncu Evrim Akın geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de objektiflere takıldı.

Astrolog Nuray Sayarı ile birlikte objektiflere yansıyan Evrim Akın, çok konuşulacak bir açıklamada bulundu. Nuray Sayarı tarafından kendisine evlenmenin yasaklandığını kaydeden Akın, samimi sohbetiyle dikkat çekti.

Evrim Akın'ın programı hakkındaki sorulara da yanıt verdiği sohbette, astrolog Nuray Sayarı tarafından yapılan yönlendirmeyle evlenmeyeceğini açıklaması magazin gündeminde bomba etkisi yarattı.

Nuray Sayarı, ayrıca YouTube kanalının başarısını kutladıklarını söylerken, "Ekibimizin başarısını ekipçe kutluyoruz. Dünyaya da açıldık. Yeni markamızı çıkardık" dedi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin