Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizi teklifini geri çeviren oyuncu kim?

Mahsun Kırmızıgül, yeni dizisi 'Firuze'de başrol oynaması için bir ay boyunca Cansu Dere'yi ikna etmeye çalıştı, başarılı olamadı.

resim yok
18 Ağustos 2013 - 10:57
Magazin

Mahsun Kırmızıgül, yeni dizisi 'Firuze'de başrol oynaması için bir ay boyunca Cansu Dere'yi ikna etmeye çalıştı, başarılı olamadı.

 

FİRUZE'NİN KADROSU TAMAMLANIYOR!

 

Mahsun Kırmızıgül, yeni dizi projesi Firuze'nin oyuncu kadrosunu tamamlamak üzere...

 

KADRODA TEK EKSİK VAR!

 

Başrolleri Fırat Çelik, Haluk Piyes ve Barış Arduç'un üstlendiği dizide tek eksik, bu isimlere eşlik edecek kadın oyuncu.

Başrolü Cansu Dere'ye vermek isteyen Kırmızıgül, iddiaya göre bir ay boyunca ünlü oyuncuyu ikna etmeye çalıştı, ancak bu çabası sonuç vermedi.

 

DERE İSTEMEYİNCE...

 

Dere'den olumsuz yanıt alan Kırmızıgül'ün şu sıralar Ceyda Ateş ile görüşme halinde olduğu söyleniyor.

 

ÇEKİMLER NE ZAMAN BAŞLIYOR?

 

Yönetmenliğini Cemal Şan'ın üstlendiği, iki erkek arasında kalan bir kadının öyküsünü anlatacak Firuze'nin çekimlerine Eylül ayı içinde başlanacak.

Firuze'nin kanalı da henüz belli değil. Dizinin hangi kanalda olacağı merak konusu.

 

DERE'NİN KARİYERİ

 

Dere, 2000 yılında televizyon dünyasına girmiştir. İlk sunuculuk deneyimini Kanal D'deki Çocuk ve Müzik programıyla yaşamıştır. Ardından 2004 yılında Show TV'de yayınlanan Türkiye'nin Yıldızları adlı yarışmayı sunmuştur. NTV'de yayınlanan Life Style Moda programında sunuculuğun yanı sıra editörlük de yapmıştır. 2005'te yine NTV'de N Moda programının sunuculuğunu üstlenmiştir.

2004'te Hilal Saral'ın yönettiği Nazan'ı oynadığı Metro Palas adlı diziyle oyunculuğa adım atmıştır. Daha sonra Türkan Derya'nın yönettiği Alacakaranlık adlı dizide Irmak Bozoğlu karakterini canlandırmıştır. Zeynep Günay Tan'ın yönettiği 2005'teki Güz Yangını dizisindeki Ceylan rolüyle dikkatleri çeken Dere, bu dönemde Çağan Irmak'ın TV filmi formatında çektiği Kabuslar Evi filminde köylü Esma karakterini oynamıştır.
[reklam]
2006-2008 yılları arasında Sıla isimli dizide Mehmet Akif Alakurt ile birlikte başrol oynayarak popülerliğini arttırmıştır. Sıla karakteri ile yer aldığı dizi ile hayran kazanmaya başlamıştır. 2007'de Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte rol aldığı 'Son Osmanlı Yandım Ali' adlı, Defne karakterini oynadığı dönem filmi 1 milyonun üstünde seyirci tarafından izlenmiştir. 2009 yılında Acı Aşk adlı, Onur Ünlü'nün senaryosunu yazdığı, Taner Elhan'ın yönettiği bir filmde rol almıştır. Halit Ergenç, Songül Öden ve Ezgi Asaroğlu ile başrolleri paylaşmıştığı filmde Oya adlı bir fotoğrafçıyı oynamıştır.

2009'da döneme damgasını vuran Ezel dizisindeki Eyşan rolü ile daha da ünlenmiştir. Yine 2009 yılında Totally Spies:Casus Kızlar Her şey Nasıl Başladı? filminde Alex ve Mandy karakterlerini seslendirmiştir. 2010'da Yahşi Batı filminde Mary Lou karakterini oynamıştır.

2011'de Serdar Akar'ın yönettiği üçüncü sinema filmi Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm'ü çekmiştir. Filmde Songül isimli bir polisi canlandırmıştır. 2012'de El Yazısı filminde yine başrolü üstlenmiştir. Dere bu kez küçük bir kasabada eczacılık yapan Zeynep rolünü üstlenmiştir. Son olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde karşımıza çıkmıştır.

 

 

YADİGAR DİZİSİNDE BAŞLAMADAN AYRILIK! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin