Medcezir'de kim hangi rolde? Karakterleri tanıyalım!

Sakin hayatımıza bir bomba düştü...

resim yok
17 Ağustos 2013 - 11:57
Magazin

Sakin hayatımıza bir bomba düştü!

Ay Yapım'ın yeni sezonda Star TV'de başlayacak dizisi 'Medcezir'in çekimleri devam ediyor.


Senaryosunu Melek Gençoğlu ve Ece Yörenç'in yazdığı, ''O gün, sakin hayatımıza bir bomba düştü. Ve o günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı'' sloganıyla sunulan dizi, hem konu hem de kadrosuyla dikkat çekiyor.

 

DİZİNİN KADROSU VE KARAKTERLERİ

 

Entrikacı bir anne / ŞEBNEM DÖNMEZ (SUDE BEYLİCE)

 

Çok güzel, bakımlı, şık, geçmiş hayatını ve yoksul günlerini unutmuş, herkese de unutturmuş bir kadın. Zengin bir adamla evlenip sınıf atlama hayallerini Faruk’la tesadüfen (!) tanıştıkları gün gerçekleştireceğini anlamış, bunun için elinden geleni yapmış.

Herkes, özellikle de genç erkekler tarafından beğenildiğinin farkında. Paraya ve güce tapıyor. Küçük kızı Beren kendisinin kopyası ama Mira’yı ele geçirmeyi henüz başaramamış durumda. Mira’nın Orkun Civaner’le evlenip daha da zengin bir hayata adım atması, en büyük arzusu... Yaman’ın yan evde yaşamaya başlamasıyla da en büyük düşmanı Yaman oluyor.

 

Sevgi galip geldi / MİNE TUGAY (ENDER SEREZ)

 

Ender Serez; ünlü işadamı Asım Şekip Kaya’nın (yaygın söylemiyle Bay Aşk’ın) kızı ve başarılı bir mimar. Üniversitedeyken Selim’e aşık olur, babasının müthiş öfkesine rağmen onunla evlenir.

Kısa bir süre sonra oğlu Mert’i kucağına alır. Mert’in doğumuyla Asım Şekip Kaya, kızıyla barışmak için damadı Selim’e bile katlanmak zorunda kalır. Selim’le aralarında süren soğuk savaş, Yaman’ın hayatlarına girmesiyle bir hayli ısınacaktır.

 

Başarılı bir avukat / BARIŞ FALAY (SELİM SEREZ)

 

Selim, yoksul bir aileden gelen başarılı bir avukat. Karısı Ender ile üniversitede başlayan aşkları, oğulları Mert’in doğumuyla perçinlenmiş.

Ender yüzünden katlanmak zorunda olduğu zengin çevrenin değerlerinden hoşlanmayan Selim, dürüst bir adam. Kendi gençliğini gördüğü Yaman konusunda ise çok hassas.

 

Sorunlu ailenin zeki çocuğu / ÇAĞATAY ULUSOY (YAMAN KOPER)

 

İstanbul’un kenar mahallelerinden birinde, sorunlu bir ailede büyümüş zeki bir genç. Çocukluğu dramlarla, travmalarla dolu... Kendilerini küçük yaşta terk eden babasını bir daha hiç görmemiş, hayattaki tek rol modeli ağabeyi Kenan. Ama Kenan, Yaman’a farklı görünmeye çalışsa da serserinin teki... Çok küçük yaşlardan itibaren hem çalışıp hem okuyan Yaman, Kenan’ın bir gün kontrolü kaybetmesi yüzünden hapse girme tehlikesiyle karşı karşıya kalır, o dönemde avukat Selim Serez’le tanışır.

Yaman’ın kaderi Serez ailesiyle tanışıp, başta ailenin içine kapanık oğlu Mert olmak üzere tüm ailenin hayatının bir parçası olmasıyla değişir... Ama geçmişindeki sırlar, eski mahallesi ve ağabeyi Yaman, yeni hayatının kabusları olur.

[reklam]

Mantık ile aşk arasında / SERENAY SARIKAYA (MİRA BEYLİCE)

 

Mira, Faruk ve Sude çiftinin büyük kızı... Zengin ve güzel, cemiyet hayatının en gözde kızı. İşadamı Mithat Civanoğlu’nun oğlu Orkun Civanoğlu ile flört ediyor.

Ama derin bir ilişki yaşamayı hayal ediyor; büyük bir aşk! Annesi Sude’ye kalsa üniversiteye başladıkları ilk gün parmağına yüzüğü takıp Civanoğlu’nun gelini olarak kendini garantiye almalı.

Ama “Hayatlarına bomba gibi düşen” Yaman’ı ilk gördüğü an, bu adamın farklı olduğunu hissediyor.

 

Lügatında “yenilgi” yok / CAN GÜRZAP (ASIM ŞEKİP KAYA/ BAY AŞK)

 

60’lı yaşlarında, tanınmış bir işadamı ve çok güçlü bir adam. Ama aynı zamanda zarif... Yenilgiyi ne iş ne de sosyal hayatında kabulleniyor. Genç, güzel kadınlara düşkün...

Cemiyet hayatının saygın ve hayatı çok merak edilen yüzlerinden... Kurduğu, içinde bulunduğu düzene hırsla bağlı. Yaman’ı da ailesine karşı büyük tehlike olarak görüyor.

 

Paraya ve lüks hayata aşık / MURAT AYGEN (FARUK BEYLİCE)

 

Yatırım danışmanı, Sude’nin eşi, Mira ve Beren’in babası... Başkalarının paralarını borsada değerlendiriyor. Parayı seviyor, paranın sağladığı yaşama aşık...

Hayatında ilk kez okul yıllarında Ender’e aşık olmuş. Bir süre flört etmişler, üniversite okumak için yurtdışındayken bir yandan da Ender’le evlilik hayalleri kurmuş. Onun Selim Serez’le yaptığı sürpriz evlilikle sarsılmış. O zor günlerinde Asude çıkmış karşısına ve bu güzel kadınla, biraz da Ender’i cezalandırmak için evlenmiş. Ama zaman içinde Ender’le yan yana sürdürdükleri hayatlarında, gözü ve aklı hep yan evde kalmış. Karısını sevse de onun hırslarından yorgun.

 

O bir sevgi arsızı / HAZAR ERGÜÇLÜ (EYLÜL BULUTER)

 

Eylül, Mira ile aynı “akvaryum” a gözlerini açmış, yaşadığı çevreden başka hiçbir şeyle ilgilenmeyen, ailesinin imkanlarından keyfince faydalanan, hayat dolu, çok renkli bir kız... Mira’nın en yakın arkadaşı...)

Ünlü plastik cerrah Profesör Bülent Buluter’in biricik kızı. Biraz sevgi arsızı. Küçük yaşta hastalık sonucu kaybettiği annesinin boşluğunu hâlâ yaşıyor. Acısını neşesiyle, vurdumduymazlığıyla saklıyor. Babası, müstakbel cici annesi doçent doktor Gamze Ongun’la tanıştırdığı ilk günden itibaren tek takıntısı ve düşmanı Gamze oluyor. Deli gibi sevilmek istiyor ama sağlıklı ilişkileri yok. Çocukluğundan beri Mert’in platonik aşkı olduğundan ise habersiz...

 

Görmezden gelinen genç / TANER ÖLMEZ (MERT SEREZ)

 

Serez ailesinin tek oğlu Mert, varlık içinde büyümüş, süper zeki biri olmasna rağmen içine kapanık bir genç. Çocukken etrafındaki herkesten ileride olması büyükleri tarafından sempati ile karşılanıp desteklense de, bu durum yaşıtlarından uzaklaşmasına sebep olur.

Giderek yalnızlaşan Mert, çizgi romanlarında çizdiği kahramanlarla arkadaşlık eder. Yaşıtları tarafından biraz tuhaf bulunan, hatta görmezden gelinen Mert, Yaman’ın eve gelişiyle, kendisi gibi herkesten farklı, biraz da tuhaf olan gerçek kahramanını bulur. Mert, Yaman sayesinde büyüyecek hatta çocukluğundan beri aşık olduğu Eylül’le de yakınlaşma fırsatı yakalayacaktır.
 

 

WARNER BROS.'TAN MEDCEZİR'E ÖVGÜ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin