Major Crimes 6. sezon yayın günü belli oldu

Beşinci sezon finalinin üzerinden 3 ay geçti ve TNT'nin dizisi Major Crimes yeni yayın döneminde gün değiştirdi.

Berfu Özlen
20 Aralık 2016 - 11:10
Yeni Bölüm

TNT polisiyesi ve The Closer'ın devam yapımı Major Crimes 22 Şubat Çarşamba günü 6. sezonu ile ekranlara gelecek. Gün değişikliği yaşayan dizi rakipleri CBS'in Criminal Minds, Fox'un Star, CW'nin The 100 ve NBC'nin SVU gibi dizilerle aynı gün yayınlanıyor olacak.

Bölüm başına milyonlarca izleyici

Bölüm başı 3,5 milyon Amerikan izleyicisine ulaşan Major Crimes'ın geçmiş sezon konuk oyuncuları arasında Emmy ödüllü Camryn Manheim, Leonard Robarts ve Rob Estes bulunuyor.

Polisiye ve suç sevenler için biçilmiş kaftan olan dizi ile ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Major Crimes'ın son bölümde neler olmuştu?

Dwight Darnell cinayetlerinde sona ulaşan ekip "Zyklon Kardeşliğinden" Patrick Cox'u tanıklık etmeye ikna etmeye çalışmıştı. Ancak fazlasıyla dişli olan Patrick'in aklını çelmek o kadar kolay olmamış ve Wes Nolan'ın gizli kimliğini açığa vurmasıyla sonlanmıştı.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin